Džoni Dep OPET NA SUDU! Tukao menadžera, UNIŠTIO mu rebra, a onda mu dao NEPRISTOJNU PONUDU! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džonija Depa u poslednje vreme prati baš loša sreća!

Džoni Dep OPET NA SUDU! Tukao menadžera, UNIŠTIO mu rebra, a onda mu dao NEPRISTOJNU PONUDU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Holivudskog glumca Džonija Depa u poslednje vreme baš hoće nevolje, pa je nakon suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd dočeo još jedan u nizu sudskih procesa, za koje se možda ni on sam nije nadao. 

Naime, navodno je 2018. godine tokom snimanja filma ,,Grad laži" menadžer Greg Bruks tvrdio je da ga je glumac udario dok je trajala svađa, a za sve je okrivio alkohol. Menadžer je doneo odluku da podnese tužbu protiv Džonija, a u ponedeljak je objavljeno da je došlo i do vansudske nagodbe.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep

 

Ono što se zna jeste da Dep do kraja avgusta mora da ispuni detalje nagodbe, a u slučaju da to ne uradi, sudski proces će ponovo da bude pokrenut.

Navodno, Bruks je u tužbi naveo da je Džoni urlao na njega, nakon čega su usledila dva udarca u rebre, a onda mu je dao ponudu u vrednosti 100. 000 da mu uzvrati udarac. Šuškalo se da je Bruks nakon što je odbio da obeća da neće tužiti Depa, dobio otkaz. On je ujedno optužio Depa zbog drogiranja na snimanju filma te je tvrdio da se osećao na alkohol u vreme spomenute svađe, koja je kulminirala tučom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep suđenje

 

Nako što je Bruks podigao tužbu, u odbranu Depa stala je Ema Danof koja je na snimanju filma radila kao supervizor scenarija i koja je tvrdila da se spomenuti incident nikada nije dogodio.

Ona je sudu podnela overenu izjavu u kojoj je navela da je svedočila svađi do koje je došlo, jer je Bruks vikao na crnkinju beskućnicu i pri tome je vređao na nacionalnoj osnovi.

- Odmah je ustao, otišao do Bruksa i stao u odbranu žene. Gospodin Dep rekao je gospodinu Bruksu Ne možeš tako da joj se obraćaš. Misliš da je ona manje vredna? Šta misliš, ko si ti? Kako se usuđuješ? - izjavila je Ema Danof koja se usprotivila Bruksovoj izjavi, prema kojoj ih je ona i fotografisala u trenutku kada ga je Dep udario.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading