KRAJ NAJLUĐE SEZONE: Dalila Dejana gurala u pobedu - "Zadrugu 5" obeležili skandali, tuče i ljubavne priče

Autor:

Zadruga

10.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 10 meseci došao je kraj pete, najskandaloznije, sezone "Zadruge", a mnogi su još na samom početku proglasili Dejana Dragojevića pobednikom zbog toga što ga je supruga Dalila javno ostavila zbog ljubavnika Filipa Cara.

KRAJ NAJLUĐE SEZONE: Dalila Dejana gurala u pobedu - "Zadrugu 5" obeležili skandali, tuče i ljubavne priče

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Od momenta kad su ušli u Belu kuću kao bračni par, Dalila i Dejan zaintrigirali su javnost svojim odnosom, koji je iz dana u dan bio sve gori, dok ga Dalila nije prevarila sa Carom, nakon čega su postali najkontroverzniji par, čija veza je do poslednjeg momenta ostala burna i puna skandala.

Kako je razvod pred kamerama definitivno obeležio "Zadrugu 5", sve vreme su gotovo svi, kako u rijalitiju tako i pored malih ekrana, u Dejanu videli žrtvu, ali i pobednika, dok su njegovoj ženi-preljubnici pripisivali zasluge za to. Mnogi su po izlasku iz Bele kuće komentarisali kako mu je bivša supruga obezbedila i pobedu time što mu je uništila život.

Iako se isprva spekulisalo o tome da je cela ljubavna saga koja se odigrala između Cara, Dalile i Dejana samo rijaliti-igra i da će doći do pomirenja bivših supružnika, koji su i papire za razvod potpisali uživo u programu, oni su do kraja ostali dve zaraćene strane. Jedna od 25 finalista, inače Dalilina bliska prijateljica Marijana Zonjić noć uoči velikog finala otkrila je planove koje su, navodno, sve vreme imali Filip i Dejanova neverna žena. Uprkos tome što je celokupna slika najkontroverznijeg para ostala u senci njihovih svađa, tuča i najgnusnijih uvreda, Marijana tvrdi da je njihov odnos opstao ne samo zahvaljujući seksu pomirenja koji bi uvek usledio već i na osnovu šaputanja u krevetu ispod pokrivača, prilikom kojih je Car Dalili navodno obećavao brda i doline.

- Svesna je ona da joj sve to nije trebalo i iz glave zna da je sve što radi za osudu, toliko poniženja i prelaženje preko svega, ali kod nje se bore glava i srce. Dalila se zaljubila. Ostavila je muža zbog Filipa. I naravno da veruje u tu ljubav, da ta žrtva koja je pala nije uzalud. Kako god to nama izgledalo iz njihovog ponašanja, Car je njoj ispod pokrivača obećavao razne stvari, govorio joj je da je napolju skroz drugačiji i da će dati šansu tom odnosu kad izađu, da će je voditi na more i ona mu veruje - otkrila je Marijana neke detalje Dalilinih i Filipovih tajnih šaputanja.

Dejanov krvavi pir

Svađe, psovke i vređanja između para Dragojević nastavili su se još žešće nakon njihovog razvoda. Ljubavna romansa Dalile i Cara na Dejanove oči doživela je vrhunac na žurki uoči srpske Nove godine, koja je okarakterisana kao najkrvavija do tada.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

 

 

Dejan je u pripitom stanju razbijao čaše i flaše o glavu, nakon čega je završio u Hitnoj pomoći, s nekoliko šavova na glavi.

Silovanje, neželjena trudnoća i abortus

Ispovest rijaliti-učesnice nad kojom je plakala cela nacija bila je definitivno ona kada je Viktorija Mitrović pred milionskim auditorijumom ispričala da ju je sveštenik Milovan Đokić silovao kada je imala 12 godina. Međutim, naklonost koju je pridobila tužnom pričom ubrzo je izgubila kada se upustila u vezu s Markom Osmakčićem, s kojim je imala turbulentan odnos - od sjaja do očaja.

Njih dvoje bili su akteri događaja koji je zgrozio javnost, pa i samog Eru Ojdanića, koji je se u životu svega nagledao, ali, kako kaže, tako nešto pre toga nije doživeo. Naime, Viki i Marko su u po bela dana imali seks, bez imalo stida, dok im je Ojdanić iznad kreveta pevao, a okupljeni zadrugari ih u čudu gledali. Ipak, najgori utisak ostavio je neslavan kraj ovog neskladnog para. Osmakčić je zbog neželjene trudnoće pobegao od Viki tako što je njegov otac lažirao smrt, a ona je, pod pritiskom njegove porodice, koja je na sve načine pretila i uticala da ona abortira, na kraju otišla na kiretažu.

Posle razvoda stupili u brak sa bivšim ljubavnicima

Da "Zadrugu 5" nisu obeležila samo katastrofalna dešavanja, govore i neki lepi momenti, ispunjeni veseljem i radošću.

Tako je Veliki Šef priredio u isto vreme dva venčanja. Naime, nakon razvoda Dragojevića i potpisivanja papira u rijalitiju, gledali smo i venčanje bivših supružnika, ali s drugim partnerima. Dalila se zaklela na ljubav Filipu, a njegova nekadašnja rijaliti-devojka Aleksandra Nikolić Dalilinom bivšem suprugu Dejanu. Svadba je, za divno čudo, prošla u miru i bez velikih skandala ako se izuzme seks Viki i Marka dok muzika svira.

Miljana štiklom otvorila lobanju Zoli

Diskvalifikacije su sastavni deo rijalitija, ali oni koji se najviše pamte u ovoj sezoni su svakako vezani za Miljanu Kulić. Miljana je početkom sezone zapalila rajski vrt, što je produkcija oštro osudila i momentalno je diskvalifikovala. Nakon što je molila i kumila da se vrati i kada joj je ta molba uslišena, njoj se ponovo desila diskvalifikacija.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

 

 

U jednoj od žučnih svađa kojih je imala ne zna im se broja s bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom Miljana mu je otvorila lobanju štiklom, zbog čega je opet izbačena. I uprkos tome, dobila je još jednu priliku za iskupljenje, koju je prokockala. Vratila se u "Zadrugu 5" sa sve novim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, kog je takođe uspela načisto da sludi i da i s njim ponovo bude diskvalifikovana.

Najžešći seks-skandal

Iako većina zadrugara upražnjava seksualne odnose u rijalitiju, u svakoj sezoni se izvoji neki koji se može nazvati najvećim seks-skandalom, a to je, pored Marka i Viki, koji besramno opšte pred cimerima i gostima, porno-akcija Deniz Dejm i Stefana Mihića u toaletu nakon jedne žurke.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Ubrzo je isplivao eksplicitni snimak njihovog odnosa, bez cenzure, koji je preplavio mreže i postao viralan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading