Car RASKRINKAO Aleks! U Beču je KLIJENTU ukrala novac i sat od 60.000 EVRA, Nikolićeva PREBLEDELA!

Autor:

Zadruga

27.06.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Filip Car otkrio je tajne Aleksandre Nikolić.

Car RASKRINKAO Aleks! U Beču je KLIJENTU ukrala novac i sat od 60.000 EVRA, Nikolićeva PREBLEDELA!

Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Aleksandra Nikolić zadrugarka

Zadrugari Filip Car, Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić već danima su na ratnoj nozi pred samo finale, a Hrvat je sada žestoko napao cimerku, pa otkrio da je, dok je boravila u Beču, posle seksa pokrala bogatog klijenta! Naime, Filip i Aleksandra redovno se prepucavaju za crnim stolom zbog toga što Car i njen dečko Dejan nisu u dobrim odnosima, pa je tokom izlaganja rekao da je Aleks iz torbice mušterije odnela novac i skupoceni roleks vredan 60.000 evra.

Foto: E-stock

Filip Car

- Pošto Aleksandra skače na mene i psuje me čim se obratim Dejanu, sad ćemo malo da raspredamo o njoj i njenoj prošlosti. Samo da znate da je ova mlada gospođica u Beču krala od svojih mušterija. Radila je u Austriji isti posao kao i u Bujanovcu i Švajcarskoj, ali je u Beču bila pravi maher. Momak mi je pričao da je Aleksandri plaćao za seks nekoliko puta, da su se viđali po hotelima i da ga je jednom opljačkala. Nije imao nijedan dokaz, naravno, ništa nije prijavljivao policiji jer bi ispitivali zbog čega su se našli, otkud njemu toliki novac i ko je zapravo ona, pa se sve zataškalo - počeo je Car da priča, a Nikolićka je prebledela.

Foto: E-stock

Filip Car o Aleksandri Nikolić

Filip je objasnio da je Aleksandra uzela novac iz torbice i skupoceni sat.

- Taj dečko je u pederuši imao roleks koji vredi 60.000 evra. Pored toga, imao je u kešu nekoliko hiljada evra. Zaspao je nakon što su imali seks, Aleksandra mu je rekla da ide, a prethodno je znala gde drži stvari i novac. Iskrala se nakon što je sve uzela i više mu se nikad nije vratila. Kada je pozvao, javila se, on je pitao da li je uzela stvari. Objasnila je da nema pojma o čemu priča i da može slobodno da dođe kod nje u smeštaj gde je boravila i proveri da li se bilo šta nalazi kod nje. Sve se završilo na tome, srećom, on je momak koji mnogo zarađuje i nije ga mnogo oštetila. Bitno je samo da znate na šta je ova persona ovde spremna, a glumi nevinašce - pričao je Filip.

Foto: printscreen rtv pink

Aleksandra Nikolić

Dok se Dejan smejao, Aleksandra je ustala da objasni o čemu se radi.

- Filipe, toliko si jadan da nemam reči! Sada pred finale ti mene kao raskrinkavaš i izlaziš s tom pričom. Gde si bio do sada?! Što nisi ranije rekao šta znaš? Nemaš nijedan dokaz za to što tvrdiš. Navikla sam da me optužuju za sve i svašta, tako da ću samo da sednem i više neću komentarisati ovo - rekla je zadrugarka.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
mishell

28.06.2022 05:34

Veče gluposti i gadosti od jednog nazovi muškarca nisam pročitao a novinara koji lansira ovakav naslov i članak bez validnih dokaza treba osuditi. Trač partija rekla kazala

SLOBO55

28.06.2022 05:43

E ovo se zove ozbiljno novinarsko istraživanje kada se ovako iznese trač partija nebitnog lika bez ijednog dokaza. Svako danas može da ispriča šta mu volja i nađe ovako profesionalnog novinara koji sve to objavi.

aaaaaaaaj

28.06.2022 08:51

Car da odgovara za ove ogavne optuzbe. Ljudi, ovo je Srbija. Dokle da se sire dodjosi a kod njih nesmes ni da odes. Dokle, dokle, ponizavanje. Sami smo krivi. Treba g.... oterari preko granice pa neka tamo mafijaju.

Mirko

28.06.2022 10:24

Koja budalastina od postenog Filipa. Zar i vi novinari verujete ovom kriminalcu koji godinama ne sme da kroci u kroaciju.