Evo ko je bila supruga Saše Filipovića! Živela je mirno i povučeno, tako je i UMRLA, a voditelj joj posvetio PESMU nakon smrti!

Autor:

Zabava

27.06.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula supruga voditelja Aleksandra Saše Filipovića.

Evo ko je bila supruga Saše Filipovića! Živela je mirno i povučeno, tako je i UMRLA, a voditelj joj posvetio PESMU nakon smrti!

Foto: youtube.com/printscreen

Poznati voditelj Aleksandar Saša Filipović oprostio se potresnom porukom na društvenim mrežama od supruge Dace Brebanović Filipović sa kojom ima sina Vladimira, a koja je nažalost preminula.

Republika

Foto: printscreen/facebook/aleksandarfilipović

Aleksandar Saša Filipović

Daca je za razliku od supruga živela život daleko od očiju javnosti. U jednom periodu je radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, pa je tada govorila koliko je važno da idemo u korak sa tehnologijom.

- Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira - rekla je svojevremeno Daca.

Republika

Foto: printscreen/facebook/aleksandarfilipović

Daca Filipović

Inače, voditelj Aleksandar Saša Filipović, se od nje oprostio potresnim rečima, a posvetio joj je i pesmu Kiće Slabinca "Plavuša".

- Otišla je Daca Brebanović Filipović moja žena i mama mog sina Vladimira.Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neko bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše i lakše. Neptunka je volela život i more. I zamolio bih Vas da je ispratimo u miru jer nije volela publicitet u krugu najblizih prijatelja i porodice - napisao je voditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading