Lepa Lukić UHVATILA muža u AKCIJI sa drugom! Pevačica doživela NERVNI SLOM: Isterala sam je GOLOGUZU!

Autor:

Zabava

27.06.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić bivšeg muža uhvatila u prevari-

Lepa Lukić UHVATILA muža u AKCIJI sa drugom! Pevačica doživela NERVNI SLOM: Isterala sam je GOLOGUZU!

Foto: ATA Images

Lepa Lukić

Pevačica Lepa Lukić bila je u braku sa menadžerom Vladom Perovićem, a svima je dobro poznato da ga je kraljica narodne muzike uhvatila u krevetu sa drugom ženom.

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Lukić

S obzirom na to da je on sada u braku sa Suzanom Perović, mnogi su pomislili da je Vlada Lepu prevario upravo a njom, što je ona demantovala i rekla da je to potpuno nemoguće.

- To sam baš čula, da su bile neke izjave kada sam izašla iz rijalitija, da sam ja ta žena koja je uhvaćena u toj preljubi. Ne! Na žalost ili na sreću onih što su tako mislili, nisam to ja. Bila sam isuviše mlada kada su oni bili u braku, imala sam nekih 12 godina kada su se venčali, koliko znam iz Vladinih priča. Tako da ja to nisam, to je neka druga osoba u pitanju. Naravno, ja to ime neću izgovoriti jer ne volim o tome da pričam, to nije ni deo mog života i nisam učestvovala u tome i nemam pravo da prozivam tog nekog - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Goli Zivot TV Happy

Vlada Perović

- Da li je Lepa to izjavila ili ne, ne znam, ali verovatno je imala razlog zašto je to izjavila i to se definitivno ne odnosi na mene.

Republika

Foto: Prntscrin

Suzana Perović

Lepa je svojevremeno govorila o ovoj situaciji, ali nije želela da navodi o kome se radi.

- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma... Cmok, cmok. Ja k'o bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - ispričala je tada Lepa za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading