Nakon SKANDALOZNIH kleveta da konzumira NARKOTIKE, Anja Todorović ŽESTOKO udarila na Sandru Čaprić! Pevačicu čeka tužba!

Autor:

Zadruga

20.06.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović odlučila da stane na kraj kletvama Sandre Čaprić.

Nakon SKANDALOZNIH kleveta da konzumira NARKOTIKE, Anja Todorović ŽESTOKO udarila na Sandru Čaprić! Pevačicu čeka tužba!

Foto: Republika/ST/V.Lukić

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić prethodnih nedelja je u žiži javnosti, jer je potegla mnoge rasprave i svađe sa nekadašnjim cimerima, ali i devojkama iz prethodnih sezona rijalitija ,,Zadruga’’.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić

Jedna od Sandrih meta je upravo i Anja Todorović, koja se oglasila za naš portal, zbog kleveta koje je Čaprićeva iznela. Naime, Sandra je iznela tvrdnje da Maja Marinković i Anja zajedno konzumiraju zabranjene supstance, zbog čega je Todorovićeva odlučila da progovori.

-Devojka ima neki problem sa mnom, ne ja sa njom, ona je mene prozvala, to su sve gluposti. Nek se spusti na zemlju, devojke nema nigde pa sad našla preko mene da dobije dva, tri naslova. Ne razumem, zašto mene upliće u bilo šta, ako se svađa sa Majom, onda nek udara na nju, ako i sme uopšte - govori Anja za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Anja Todorović

-Ja ću popričati sa advokatom, ovim klevetama mora da se stane na put. Ja imam roditelje, neću da im stvaram probleme i da zbog neke tamo pevačice iz rijalitija se stresiraju. Ja ne mogu da se sa takvim devojkama raspravljam, imam važnija posla od toga. Do juče je pljuvala druge, sad udarila na mene, devojka je željna kadra. Nek nauči da nije svaka reklama dobra reklama, bitno je i kako te ljudi zapamte, a nju pamte po čemu? - odbrusila je Anja Sandri za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading