PREMINULA poznata voditeljka! Predosetila TRAGIČNU sudbinu: Idem kući da UMREM!

Autor:

Zabava

20.06.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ejdin Kenedi preminula je nakon teške bolesti.

PREMINULA poznata voditeljka! Predosetila TRAGIČNU sudbinu: Idem kući da UMREM!

Foto: printscreen

Voditeljka

Poznata irska televizijska voditeljka Ejdin Kenedi preminula je u 43. godini nakon borbe sa teškom bolešću, prenosi Daily Mail.

Naime, Ejdin se pre nekoliko dana obratila javnosti i rekla da je u bolnici, te zabolila sve da se ''mole za nju''.

Republika

Foto: printscreen

Ejdin Kenedi

Ona je otkrila da ima krvarenje u stomaku, pa je i podelila fotografiju na kojoj je u toku jedne od 12 transfuzija krvi koje je primila i dodala da "ide kući da umre". Tri dana kasnije je, nažalost, preminula.

- Dakle, u životu mi ne ide baš dobro, i nimalo nisam bolje nego kada sam došla u bolnicu, tako da u suštini - idem kući da umrem, ali dobijam palijativnu negu. Moja deca znaju. Ako ih ikada sretnete, i obratite pažnju na njih, znajte da su najljubaznija, najslađa i najzahvalnija deca - napisala je ona na Tviteru i podelila fotografiju sa decom, kao i crtež koji su joj poklonili:

Republika

Foto: printscreen

Ejdin Kenedi preminula

- Za mamu, nadamo se da ćeš uskoro ozdraviti. Volimo te puno.

- Naše vreme ovde na Zemlji je završeno, žao mi je zbog toga. Ali nema više bola ili bolesti za vas sada. Nema više tuge ili traume - dodala je ubrzo.

Od Ejdin se opraštaju mnogobrojni prijatelji i kolege, a mediji prenose da je ovo još jedan udarac za njene roditelje koji su izgubili već troje dece.

 Njen brat Dara preminuo je u 35. godini od tumora na mozga, a njena sestra Fiona preminula je u 44. godini od raka. Takođe, njen stariji brat Rori poginuo je u saobraćnoj nesreći, kada je imao samo godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading