Nakon KARAMBOLA Filip i Dalila imali VRELU AKCIJU: Bez trunke SRAMA Car je zaskočio, a onda se GUŠIO u suzama usred INTIMNOG odnosa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.06.2022

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Dalila nakon svađe završili u krevetu!

Nakon KARAMBOLA Filip i Dalila imali VRELU AKCIJU: Bez trunke SRAMA Car je zaskočio, a onda se GUŠIO u suzama usred INTIMNOG odnosa! (VIDEO)

Foto: printscreen

Dalila Dragojević, Filip Car

Nakon žestokog karambola sa Filipom, Dalila Dragojević je završila u bazenu u garderobi, što je Cara izvelo iz takta ali očigledno ne zadugo, jer su ubrzo potom završili pod jorgan planinom ali nastavivši da se svađaju, što je zgrozilo celokupnu javnost:

- Zabole me k..šta ćeš ti da kažeš.- izjavila je Dalila mrtva hladna.

- Jel te boli? Prekršio sam reč majke, sestre i sestrinog deteta... uništio sam porodicu da bi se j.. sa tobom, što ležim sa tobom nakon svega ovoga, a tebe boli k..- plakao je Filip Car ispod pokrivača u toku intimnog odnosa.

Spornu scenu pogledajte u prilogu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

15.06.2022 11:39

Oboje bespramni, lazare , koji ne drze do svojih reci da su raskinuli. Pljuju jedno drugo, svadjaju se , izgovaraju prostacke reci , a onda se sexaju. Dve prostacine , poluobrazovani likovi , iz duboke provincije. I ,sta ocekivati od takvih nikogovica , lencuga , koji dosli u rijaliti da se iz**bu do besvesti.