Stanija Dobrojević progovorila o Osmakčiću: Starleta ŽESTOKO OPLELA o LAŽNOJ SAHRANI, sad je sve jasno! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

14.06.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se oglasila za Republika.rs o Marku Osmakčiću.

Stanija Dobrojević progovorila o Osmakčiću: Starleta ŽESTOKO OPLELA o LAŽNOJ SAHRANI, sad je sve jasno! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, dobra drugarica bivšeg zadrugara Marka Osmakčića, oglasila se nakon što se saznalo da je laž da je njegov otac lažirao svoju sopstvenu smrt.

Osmakčić je napustio Zadrugu zbog manipulacija njegove porodice, a Stanija je prokomentarisala čitavu situaciju za Republika.rs. 

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Stanija Dobrojević

 

Naime, Stanije nije mnogo želela da se upušta u komentarisanje, budući da je sa Osmakčićem imala lep odnos, ali je odlučila da jasno stavi do znanja šta misli o celoj situaciji. 

- Marko je prema meni uvek bio korektan, tako da ne bih ništa ružno rekla za njega. Meni je bitno kakav je neko prema meni, tako da celu tu situaciju ne bih komentarisala, iako je skandalozna - bila je kratka Stanija za Republika.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Marko Osmakčić

 

Podsetimo, tokom boravka u rijalitiju, Dobrojevićeva je bila mažena i pažena od strane Marka, zbog čega su mnogi pomislili da će njih dvoje uploviti u ljubavnu romansu. Međutim, kako do toga nije došlo, Dobrojevićeva je napustila rijaliti, nakon čega su počele da isplivavaju tvrdnje o njihovom odnosu. Naime, mnogi zadrugari govorili su pred našim kamerama da je Osmakčićeva poruka bila da će jedva čekati da se sastane sa Stanijom, nakon što napusti ,,Zadrugu". No, po svemu sudeći, do toga još uvek nije došlo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
žena 23

15.06.2022 10:34

ma važno je i kakav je čovek uopšte ... znači Stanija ne bi osudila ni ubicu samo zato što je dobar prema njoj ... koja pogrešna logika .... i ona je nezrela jedna osoba ... ima toliko godina a ovako nezrelo razmišljanje ... džaba joj i fakultet kad nije za svoje godine sazrela ... mislim da ni osnovac ne bi imao ovakav rezon