OGLASILO SE TUŽILAŠTVO povodom nasilja Marka Osmakčića nad Viktorijom, a evo i šta na sve to kaže njena BAKA Regina!

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

14.06.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović za Republika.rs otkrila je da li su tužili partnera njene unuke.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO povodom nasilja Marka Osmakčića nad Viktorijom, a evo i šta na sve to kaže njena BAKA Regina!

Foto: ST/V.LUKIĆ, Printscreen Youtube Zadruga Official

Regina Viktorija Mitrović, Marko Osmakčić

Viktorija Mitrović doživela je brutalno nasilje od strane partnera Marka Osmakčića, kao i jezive pretnje.

Baka ove zadrugarke oglasila se za Republika.rs i otkrila da nisu počeli krivično da gone Marka zbog sramnih uvreda i nasilja koje je nanosio svojoj partnerki, koja je trudna.

Foto: ST/V.LUKIĆ

Regina Mitrović

 

Što se tužbe tiče nismo hteli nista da rešavamo na taj način. Meni je u glavi samo to da se cela situacija reši. Neka on živi svoj život, ona svoj, a ako se krene sa tužbama to bi išlo u nedogled i mislim da se ništa ne bi uradilo. Ne bih da imamo vise ništa sa njima. Ovo se privodi kraju kad se rijaliti završi, bar se ja nadam da je tako. Nismo ni na trenutak razmišljali o sudu. Mučno je bilo sve to gledati, samo neka se Viki izvuče iz svega toga - ispričala je Regina Mitrović za Republika.rs.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Osmakčić

 

Osnovno javno tužilaštvo u Rumi, nadležno za dešavanja na teritoriji Šimanovaca, gde je Zadruga, oglasilo se o slučaju nasilničkog ponašanja Marka Osmakčića.

Obaveštavam Vas povodom navodnih dešavanja u "Zadruzi" u periodu bliskom danu podnošenja vašeg zahteva, Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi nije dostavlljna krivična prijava.

 - U ranijem periodu povodom raznih događaja u "Zdaruzi" krivične prijave su ovom tužilaštvu dostavljene, po istima je postupano i javnotužilačke odluke su blagovremeno donesene - navodi se u odgovoru - stoji u odgovoru tužilaštvu upućenom portalu Telegraf.rs.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading