Marko Osmakčić agresivan i van Bele kuće! Pojavio se snimak koji dokazuje sve, urla i besni na sve oko sebe! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.06.2022

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić agresivan i van Zadruge.

Marko Osmakčić agresivan i van Bele kuće! Pojavio se snimak koji dokazuje sve, urla i besni na sve oko sebe! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učešće Marka Osmakčića u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' obeležilo je njegovo agresivno ponašanje i to pre svega prema devojkama. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić

Prethodnih meseci, vređao je, svađao se, tukao se sa muškarcima, a onda tukao i žene zbog čega je izazvao gnev čitave javnosti.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Osmakčić tuče Viki Mitrović

Da svemu tome nije razlog samo višemesečni boravak u Beloj kući kako se on opravdavao, dokazuje i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a potiče iz vremena kada je Osmakčić bio deo inostranog rijaliti programa.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Marko Osmakčić u Zadruzi

Naime, na snimku se jasno vidi kako se svađa svim učesnicima koji su se u tom trenutku zatekli u kuhinji i dokle god drugi pokušavaju da ga smire, on besni sve više i viče na sve prisutne.

 

 

Marko definitivno ima problem da kanališe bes i da kontroliše agresivnost, te ne samo sada nego očigledno i inače, maltretira sve koji su u njegovoj okolini.

Podsetimo, Marko Omaskčić je hitno napustio Belu kuću jer mu je otac iznenada preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Olga

15.06.2022 16:39

Viki treba od hitno da ulož tužbu preko advokata i tuži OSmakić Marka za pretnje smrti, nje i začete bebe..kao i njenoj porodici.Molimo Milicu Mitrovć i Željka da anažuju advokata a trošove odbiti od honorala.Pod hitno da isti dodje u Zadrugu. Ovo su teške ubice i psihopate ,a tako je nastradala i Matea I. trudna evojka iz Zagreba.olimo Interpol i MUP Hrvatske da hitno reaguju i pokrenu postupak istrage protiv ovih kriminalaca.Devojka je verovatno ubijena ose straavičnh batina a bia je u 8 mesecu trudnoće. Ovo je skandal. Da li j moguće da ostoji ovaka orodici na ulu sa ocem, koji je verovatno izršilac. Oni se trenutno nalaze u Švajcarskoj, ukoliko su pobegli.Otac ranjo i rat Mario.Sa njim a živi maćeha. ažirali su smrt oa i ovaj je pobegao iz Zadruge, a pre toga j prtukao Viki ja je u drugom stanjui pretio je smrću, govoreći daje njegov otac psihopata i da za tri minuta smisli ubistvo. Bože ima li te. Pretio je čak i Viktorinoj porodici, baki i deki i njenoj ćerkici od tri godine.