Slađa Alegro odlučila da progovori! Otkrila sve o svekrvi i njihovom odnosu!

Autor:

Zabava

11.06.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Alegro otkrila pojedinosti iz privatnog života.

Slađa Alegro odlučila da progovori! Otkrila sve o svekrvi i njihovom odnosu!

Foto: ST/D.KADIĆ

Pevačica Slađa Alegro bez obzira na svoju popularnost i uspešnu karijeru, nikada se nije promenila. Slava, novac, karijera, ništa od toga joj nije ni blizu važno kao što joj je važna porodica, suprug i ćerka Mila, sa kojima uživa u porodičnom domu u Obrenovcu, koji je uvek ispunjen ljubavlju i srećom.

Republika

Foto: Blagoje Keselj/Sharan Concept

Slađa Alegro

Iako se trudi da svoj privatan život sačuva daleko od očiju javnosti i svoju privatnost ne želi da deli, ona je sada prvi put progovorila o svojoj svekrvi i odnosu koji njih dve imaju.

- Stalno mi negde zujimo, volimo da odemo kod babe u Foču, ja se tamo najviše odmorim, ali i svekrva me baš pazi. Ništa ne radim, samo spavam i odmaram, pravo odmaranje! Ponekad se šalim i kažem kada će ta penzija, ali ne čekam jedva (smeh), to kažem kada sam umorna - kaže Slađa kroz smeh i dodaje da na sve načine pokušava sve da postigne:

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Slađa Alegro sa suprugom

- Baš je teško da se sve postigne, a ja sam od onih koja hoće sve! I društvo, kuća, parkić i film uveče, ma sve! Trudim se da ispoštujem sve segmenete stvarno. Treba da uđem i u studio da krenem da spremam nešto novo, baš ima lepih pesama koje sam već izabrala - iskreno priča pevačica za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading