Baba Vangin susret sa Brenom je bio SUDBINSKI! Pevačici je prorekla ceo život, njene reči i danas odzvanjaju!

Autor:

Zabava

11.06.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena nikada neće zaboraviti susret sa Baba Vangom.

Baba Vangin susret sa Brenom je bio SUDBINSKI! Pevačici je prorekla ceo život, njene reči i danas odzvanjaju!

Foto: youtube.com/History/Republika

Pevačica Lepa Brena nikada nije zaboravila čuveni koncert u Bugarskoj i životni susret sa najpoznatijom proročicom Baba Vangom.

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena

- Ima toliko lepih trenutaka. Trebaće mi vremena da možda jednoga dana složim sve ono što je bilo predivno, jer pamtim samo srećne dane, da složim i napravim jednu životnu priču kako su me sputavali, kako sam se izborila za svoje mesto pod suncem i kako sam uspela u svemu tome. Volela bih da moj životni primer bude primer devojkama i mladićima koji veruju u sebe - počinje Brena i otkriva da nikada neće zaboraviti dan kada je upoznala Baba Vangu:

Republika

Foto: Wikipedia

Baba Vanga

- Rekli su mi u Bugarskoj da bi bilo dobro da posetim čuvenu proročicu Vangu. Došla sam umorna i malo sa strahom zato što nisam navikla na te stvari. Ona mi je ispričala ceo moj život, u pet rečenica mi je rekla kako će i šta će biti, i rekla mi je da iduće godine kad dođem ponovno u Bugarsku prvo dođem do nje. Ja kažem – znate šta, od iduće godine prestajem da pevam, neću nigde dolaziti. Ona mi je tada rekla – ti si rođena da pevaš, spajaš ljude, širiš pozitivnu energiju, to je tvoje karmičko opredijeljene. Dok si živa bićeš Lepa Brena - ispričala je ona za T-portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading