Zorica i Vesna ponovo u SVAĐI zbog Kemiša? Pevačice zbog PRELJUBE zahladnele odnos, za sve je kriva treća pevačica!?

Autor:

Zabava

11.06.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik ponovo na meti koleginica koje žele da ih posvađaju.

Zorica i Vesna ponovo u SVAĐI zbog Kemiša? Pevačice zbog PRELJUBE zahladnele odnos, za sve je kriva treća pevačica!?

Foto: Republika/ATA Images

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac

Zorica Brunclik će uskoro svojoj publici prirediti koncert za pamćenje, a kako se već godinama unazad spekuliše o lošem odnosu Zorice i Vesne Zmijanac, ona je odlučila da je pozove da bude njen gost na koncertu. 

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Brunclik i Kemiš

Međutim, ništa nije moglo da prođe bez skandala. Kako za Svet navodi izvor, Zoricu i Vesnu je pokušala da posvađa treća koleginica.

- Vesna je bila u braku sa Kemišem, a priče da im je Zorica rasturila brak pogađaju i nju i njega. Baš zato su i mislili da je dobro da Vesna dođe, ali ta informacija očito je procurila i jedna koleginica iz "Granda" namerno je u medije pustila fotografiju na kojoj se Kemiš i Vesna ljube. I podgrejala te tračeve o breljubi, svađi i drami. Zoricu je to baš pogodilo, tako da Vesnu možda i ne pozove - kaže izvor za pomenuti mediji.

Republika

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

Podsetimo, njih dve dugo nisu bile u dobrim odnosima, a onda su odlučile da prošlost ostave iza sebe i pomire se, pa ih ovakve spletke itekako pogađaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading