Oni vam nikad neće spremite večeru uz sveće! Rođeni u ovim horoskopskim znacima su operisani od romantike!

Autor:

Lifestyle

12.06.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je reč o ljubavi, tačnije o romantici, ova četiri horoskopska znaka totalno su neromantična.

Oni vam nikad neće spremite večeru uz sveće! Rođeni u ovim horoskopskim znacima su operisani od romantike!

Foto: www.pexels.com

Neki horoskopski znakovi jednostavno ne znaju da izraze ljubav rečima i gestovima. Stoga se od njih ne mogu očekivati veliki znakovi ljubavi. Ovi znakovi zodijaka apsolutno su neromantični…

Škorpija

Škorpija voli biti tajanstven i udaljen. Jedini razlog zašto je takav jeste činjenica da nerado otkriva svoja prava osećanja. Čak i za ljude, koje voli više od svega, obično ostaje misterija. Nelagodno mu je da ispoljava romantiku i pokazuje ljubav u svakodnevnom životu.

Vodolija

Republika

Foto: Pixabay

Romantika, Ilustracija

 

Vodoliji nisu potrebni kičasti gestovi ili romantične reči kako bi pokazao svoju ljubav. Za njega su kupovina nakita, izlasci i drugi znakovi ljubavi apsolutni horor. Više voli pokazati partneru koliko mu je važan radeći na međusobnom odnosu i uživajući u svakom danu.

Strelac

Strelac voli slobodu i pustolovine. Međutim, nema vremena za romantične susrete i izjave ljubavi. Svako s ovim horoskopskim znakom može se zabaviti i igrati u prirodi, ali retko će Strelac pripremiti večeru uz sveće.

Rak

Rak bi učinio sve za svog partnera, ali kreativni i romantični susreti nisu za ovaj horoskopski znak. Tipični Rak najviše voli samo biti kod kuće i lepo razgovarati sa svojom voljenom osobom.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading