ISPOVEST Borka Radivojevića: Trpeo sam neprijatnosti zbog muzike koju sviram, govorili su da je to SELJANA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.06.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video projekat "ISPOVESTI" svake subote od 20 časova, samo na portalu Republika.rs.

ISPOVEST Borka Radivojevića: Trpeo sam neprijatnosti zbog muzike koju sviram, govorili su da je to SELJANA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Poznati harmonikaš Borko Radivojević seo je u našu vruću stolicu i otkrio detalje iz svog života i karijere, pa otkrio na kakve je sve neprijatnosti nailazio kada je počinjao da svira harmoniku, ali i kako je izgledalo svirati sa Šabanom Šaulićem.

- Od svoje druge godine mene zanima samo harmonika, nikada ništa drugo me nije zanimalo, harmoniku volim oduvek i zauvek. Bio je jedan zastoj u jednom vremenskom periodu gde je bilo glupo svirati harmoniku. Ja sam u jednom periodu imao neprijatnosti ne zato što sviram harmoniku, nego zato što sviram narodnu muziku jer je to je kao seljana i bljak - priča Borko i otkriva kako su izgledale noći u kafani sa Šabanom Šaulićem:

Republika

Foto: Republika.rs

Borko Radivojević

- Pamtim ga po mnogo čemu dobrom, bio je izuzetno dobar i normalan čovek. Jednom prilikom u Beču smo posle svirke ostali da pričamo, jedan po jedan kolega je odlazio, umorni, a ja sam bio mlađi i zanimale su me priče, Šaban je bio pun priča. U jednom trenutku su vlasnici restorana gde smo radili, negde oko pola 6 ujutru došli i objasnili nam gde da ostavimo ključ kada završimo, ni oni nisu mogli više.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading