Lepi Mića u centru skandala MUVANJA zadrugarki! Dok se one MAZE sa njim i brane ga, bivši zadrugar otkriva ISTINU: On zna šta radi!

Autor:

Zadruga

11.06.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena misterija ponašanja Lepog Miće prema mlađim devojkama.

Lepi Mića u centru skandala MUVANJA zadrugarki! Dok se one MAZE sa njim i brane ga, bivši zadrugar otkriva ISTINU: On zna šta radi!

Foto: ATA Images, E-stock/Č.VUKOJIČIĆ/Republika/Printscreen/Zadruga Official

Lepi Mića deo je rijalitija ''Zadruga'' već petu sezonu, važi za jednog od najvećih igrača, ali i nekoga na koga zadrugari u svakom trenutku mogu da se oslone, naročito devojke i to mlađe, prema kojima on ima očinski odnos.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Lepi Mića

Međutim, taj očinski odnos prerastao je od savetovanja do grljenja, ležanja u istom krevetu i maženja sa devojkama, što je javnost oštro osudila, pa su počeli da ga optužuju da koristi te devojke, te da ga nazivaju pogrdnim imenima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića sa Monikom

Miću su optuživali i vređali zbog odnosa sa Marijanom Zonjić, Monikom Jovanovskom i Anom Jovanović i dok su ga nazivali raznoraznim imenima, pretili preko društvenih mreža, sve te devojke su govorile da im je on kao otac i velika podrška u rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Lepi Mića sa Anom Jovanović

Bivši zadrugar Bane Đokić dovoljno je bio u Beloj kući da bi mogao da jasno vidi i proceni neke stvari, a sada je iskreno za Republiku progovorio o Mićinom ponašanju prema mlađim devojkama i otkrio da li je istina da pokušava da ih smuva i iskoristi.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Bane Đokić o Lepom Mići

- Mića je legenda i mnogo ga volim i poštujem i to je bezvezna priča. On čovek ako ne može da ti pomogne, neće ni da ti odmogne, on zna kako sve to funkcioniše i da nije njega unutra mnoge bi čupale kosu sa glave i poubijale se, on je tu da balansira situacijom i da ih usmerim u određenim situacijama. On je mnogo pomogao i Dejanu i Dalili, uvek je tu da se nađe, on jeste i provokator i sve, ali odlično zna šta radi, tako da te priče da on nešto pokušava sa tim devojkama je čista glupost - rekao nam je Bane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Blagoje

12.06.2022 06:19

Sultan Grozni ima svoj harem.

Milan

12.06.2022 16:32

On ih spaja pa razdvaja. On im smešta i namešta.