Deniz Dejm šetala u TANGAMA pred SVEŠTENICIMA: Snimak srušio internet, starleta u centru Beograda, sve joj izvirilo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.06.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm napravila novi skandal usred Beograda.

Deniz Dejm šetala u TANGAMA pred SVEŠTENICIMA: Snimak srušio internet, starleta u centru Beograda, sve joj izvirilo! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm

Bivša zadrugarka Deniz Dejm nadelko je poznata kao kontroverzna devojka, bez tabu tema, što je tokom učešća u rijalitiju ,,Zadruga" i pokazala. ,,Onlyfans" diva napravila je novi skandal i to u centru naše prestonice. Naime, ona je sa svojim prijateljem otišla u jedan luksuzan hotel na piće, a za tu priliku obukla je heklanu haljinu, a ispod nje samo tanga gaćice. 

Republika

Foto: Instagram.com

Deniz Dejm Instagram

Međutim, ono što je sve iznenadilo na njenom Instagram profilu pojavio se snimak na kom se vidi da Deniz sedi za stolom, a u pozadini se vide sveštena lica. 

- Deniz Dejm i sveštenici - glasio je opis. 

Republika

Foto: Instagram.com

Deniz Dejm Instagram

Podsetimo, Deniz je postala popularna još pre samog ulaska u rijaliti ,,Zadruga". Ona se Beogradom šetala skoro potpuno naga, a u nekoliko navrata priznala je da je imala afere sa poznatim političarem, koji ju je plaćao. Nikada nije krila da podržava prostituciju, pa je tokom rijalitija publika zavolela njenu iskrenost i otvorenost prema svemu. 

Po izlasku iz ,,Zadruge" Deniz je prvo veče provela u Beogradu, a samo nekoliko sati kasnije vratila se za Sloveniju, odakle i dolazi. Međutim, kako je vreme prolazilo, Deniz je shvatila da joj Beograd više prija, pa je odlučila da se posveti prestoničkom životu, koji joj očigledno dobro ide za sada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading