DEJAN ODRAO KOŽU ALEKSANDRI: Dragojević VUKAO po betonu golo telo Nikolićeve, ima žive rane po rukama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.06.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević vukao Aleksandru Nikolić po betonu!

DEJAN ODRAO KOŽU ALEKSANDRI: Dragojević VUKAO po betonu golo telo Nikolićeve, ima žive rane po rukama! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Kako se približava kraj rijalitija ,,Zadruga" Dejan Dragojević sve više popušta sa živcama, a u tome mu dosta pomaže devojka Aleksandra Nikolić. Naime, prošle noći tenzija je dostigla vrhunac, te je Dejan napravio pravi krš i lom na imanju, a sve vreme se opravdavao time da ga je Nikolićeva naterala na to. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević baca sto na Aleksandra NIkolić

 

Dejan je u naletu besa bacio sto na Nikolićevu u pabu ,,Prijatelji", što je šokiralo celu naciju, a sada se pojavio još jeziviji snimak na društvenim mrežama. Naime, na Instagramu kruže kadrovi jedne od svađa Aleksandre i Dejane, tokom koje ju je on oborio na zemlju, i uhvatio za noge, a potom je vukao po betonu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević vuče Aleksandra NIkolić po betonu

 

- Ne grebi me! Ne vuci me! Jesam li to zaslužio? odakle ti ta ideja više? - vikao je Dejan. 

- Dobro, ostavi me! - uzvratila je Nikolićeva. 

 

 

Napomenimo da je trenutak kada je Dejan odlepio jeste kada je ona počela da ga grebe i štipa za nogu, što je u njemu izazvalo bes i reakciju koja je sve izbezumila. 

Nikolićeva je u tim trenucima bila u kratkom šortsu i majici, pa joj je koža odrana. Ona je počela da viče koliko ju je sve bolelo. Nešto kasnije, u ranim jutarnjim satima Aleksandra i Dejan su smirili strasti, pa su pokušali da porazgovaraju na pristojan i uljudan način. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević svađa

 

- Ja ne mogu tebi da objasnim, osim ako ne napravim... Ja ne mogu plastičnim, prostim primerom ne pokažem razliku između tepiha i pločica - govorio je Dejan. 

- Ti si mene izmučio kao Isusa Hrista! Istrošio si me, nemam snage više da hodam! Ja te molim nemoj da mi postavljaš uslove. Meni srce odmah prima to - nastavila je Nikolićeva, a onda su se zagrlili i otišli zajedno na spavanje. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Dragi zeka

05.06.2022 13:18

Vukao je po betonu njeno golo telo? Je l' to znači da je mrtva? Kada je neko živ, onda se kaže da je vukao nju/njega, a kada je osoba mrtva, onda se kaže da je vukao njeno/njegovo telo.

Odgovori 11 2
Bosko

05.06.2022 13:30

Dejan je tezak bolesnik. Aleksandru on ne voli. Sluzi mu samo za seks. Nije ga Dalila uzalud ostavila.

Odgovori 11 10
Igor

05.06.2022 14:47

A ne pišete da je ona prva počela.

Odgovori 11 10
Utopija

05.06.2022 15:47

Molim odgovorne, pravosudje, Vucica koga kod da zabrani emitovanje rijaliti programa. Uhapsite Mitrovica koji se bogati na racun bolesnih mladih ljudi i gura oh u jos veci ponor. Mitrovicu ti si ruglo Srbije! Sram te bilo na sta teras ovu decu! Predsednice sramota sta se pusta na nacionalnoj televiziji! Izlozeni smo psihickom silovanju nasiljem, nemoralom i losim moralnim vrednostima. Sramota sta se prikazuje i o cemu se pise.

Odgovori 31 0