OLJA VAMPIRICA BILA U VEZI SA MATEJEM PERIŠEM?! Otkrila ŠOKANTNE DETALJE AFERE, DOPALI su mu se moji PERFORMANSI, GAJIO JE ENORMNE EMOCIJE PREMA MENI?!

Autor:

Zadruga

25.05.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Vampirica tvrdi da je bila u vezi sa Matejem Perišem.

OLJA VAMPIRICA BILA U VEZI SA MATEJEM PERIŠEM?! Otkrila ŠOKANTNE DETALJE AFERE, DOPALI su mu se moji PERFORMANSI, GAJIO JE ENORMNE EMOCIJE PREMA MENI?!

Foto: drustvene mreze/Republika.rs

Olja Ajnfelt Mihovilović poznatija kao Olja Vampirica, bivša učesnica Zadruge (59) nedavno je osuđena zbog utaje poreza, a sada je šokirala da je bila u romantičnoj vezi sa pokojnim Splićaninom, Matejem Perišom (27)

Olja Vampirica, kako svi poznaju Ajnefltovu, ispričala je kako su se Matej i ona upoznali i kako je sve preraslo u simpatije:

- Isprva mi je često pisao i poklanjao pažnju, a kada sam mu predočila da između nas ne može biti ničega više od prijateljstva, iako je negodovao, nastavili smo da se čujemo kao prijatelji. Osetila sam da gaji enormne simpatije ka meni. Izlazili smo, išli na večere i pića, koketirali – setno se priseća Ajnfaltova.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Olja Vampirica

 

Uprkos razlici u godinama, Olja ističe da joj je Matej delovao kao izuzetno kulturan i odgovoran mladić.

– Pre nekoliko godina, putem društvenih mreža, Matej mi se javio. Dopali su mu se performansi koje sam izvodila, pa mi je pisao. Počeli smo da se dopisujemo i to je trajalo godinama, a jednom prilikom smo se našli u istom društvu i upoznali – kaže nekadašnja učesnica rijalitija i dodaje da joj je mnogo žao što se Matej i ona nikada nisu fotografisali.

Olju je jako potreslo što su se obistinile najcrnje slutnje Matejeve porodice i prijatelja.

Republika

Foto: Printscreen

Matej Periš

 

– Bio je vredan mladić, celog leta je vozio turiste brodićem, nikada se nije desilo da zakasni na posao. Završio je ekonomiju, a imao je i velika interesovanja za hemiju. Pribojavala sam se istine, a sada je živimo. Izgubila sam više od prijatelja. Iako je bolno, mislim da će njegovoj porodici biti na neki način lakše sada kada više ne žive u neizvesnosti – kaže Ajnfaltova.

Matej joj je, kaže, često govorio o svojoj porodici, kako živi s mamom, kao i da izuzetno poštuje oca, piše Informer.

– Tako je bilo i tokom naše poslednje konverzacije kada sam ja snimala performans ispred muzeja u Splitu. Uslikala sam se ispred broda koji se zove „Bakar”, a koji za porodicu Periš, prema Matejevim rečima, ima posebnu i sentimentalnu vrednost – navodi Olja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
NV

25.05.2022 09:03

Mrtva usta ne govore.Zalosno je sada svakom moze da kaze sta hoce o Mateju-zlatnom decku,milog lika.

ne razumem

12.06.2022 13:07

zašto je ovoj lepoj ženi potrebno da pravi od sebe budalu i nakazu