FILIP CAR DOŽIVEO POMRAČENJE UMA! Pao mu MRAK NA OČI, UNEZVEREN BACIO STO NA Dalilu, UMALO IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.05.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car doživeo pomračenje uma!

FILIP CAR DOŽIVEO POMRAČENJE UMA! Pao mu MRAK NA OČI, UNEZVEREN BACIO STO NA Dalilu, UMALO IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

Bračna idila Dalile Dragojević i Filipa Cara koji su se u nedelju uveče venčali nije dugo trajala. Oni su se sinoć tokom emisije "Pretres nedelje" žestoko posvađali, a u jednom momentu je Caru do te mere pao mrak na oči da je unezveren bacio sto, koji je umalo pao na Dalilu, te je u sekundi izbegnuta tragedija.

Dalila je sedela na garnituri i pokušavala da ga smiri, ali bezuspešno. Filipu se smračilo, pa je uzeo ceo klub sto i bacio ga na zemlju. 

- Opet ulaziš u onu zonu zbog koje ćeš se posle kajati! - govorila je Dalila, a onda je Car uzeo sto i bacio ga, ali srećom nikoga nije povredio, jer su se Dragojevićka i Sale Luks koji su tu sedeli izmakli na vreme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aja

24.05.2022 10:05

Ljubav (kosmička) i poštovanje, kažu mnogi. Uz to seks (ona misli da Huso to ne vidi a za Eminu je nije ni briga šta misli), i eto vam recepta za "fatalnu" ljubav. On i ne misli, on pokušava da "pametuje", nije loš momak ali je pogubljen, misli da je "glavni baja" i da pesnice sve rešavaju. Pun je ljubomore, zavisti, kompleksa, nesigurnosti...

rade

24.05.2022 10:51

jedino miki klosar gura ovo ylo i drocu caru svi iole normalni nisu ya to marko osmankcic je ya njih tata mata