JEZIVI DETALJI IZ ŽIVOTA MAJKE DALILE DRAGOJEVIĆ: Emina Mujić SALIVA STRAVU, Dejan nije UŠAO u stan zbog KOBNIH POSLEDICA? UMEŠANA do GRLA u KRIMINALNE RADNJE?!

Autor:

Zadruga

16.05.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Irma Serjanić razvezala jezik o Dalilinoj majci!

JEZIVI DETALJI IZ ŽIVOTA MAJKE DALILE DRAGOJEVIĆ: Emina Mujić SALIVA STRAVU, Dejan nije UŠAO u stan zbog KOBNIH POSLEDICA? UMEŠANA do GRLA u KRIMINALNE RADNJE?!

Foto: Faceboo.com printscreen

Darko Tanasijević je ispitivao Irmu Serjanić o Dalilinoj majci u Pabu, a ono što je rekla o njoj zgranulo je mnoge.

- Ti znaš Dalilu, duže nego mi. Šta je od svega istina? - pitao je Darko Tanasijević

- Sve što sam rekla za njenu majku bila sam u pravu. Ona je i sama priznala za abortus koji sam joj spominjala na početku. Bile smo u konfliktu, imala sam razloge da iznesem te stvari. Što se tiče njene majke i kriminala to je istina, radila je sa nedozvoljenim supstancima. Ona saliva stravu i zato verovatno Dejan nije ušao u stan. Majka joj je igrala aparate, to je istina i neću da lažem. Gadi mi se Dalila, gadi mi se i Dejan, oni su isti. Krpa našla zakrpu. Oni su se spojili po traumama i disfunkcionalnim porodicama. Moralo je da se zna šta će sa paricom i ko će da klima glavom. Njemu je odgovarala njena dominacija. Oni su meni isti, sa ove perspektive idealni su jedan za drugog - rekla je ona.

Foto: Printscreen KLIK TV/RTV Pink

Dalila Dragojević

 

- Je l' istina što je Dejan rekao da su iz Dalile isterivali đavola?

- Verujem. Sama Dalila je rekla da je otac držao kafane. Sad kad su se orkenuli stvarima i počeli da forsirjau veru, svaka propagira isto. Koliko znam kad se uči ta rukija počenš da plačeš i bacaš se, pričaš nešto, a šta je Dalila pričala, to ne znam - objašnjavala je Irma.

- Ona je komentarisala odnos Dalile Dragojević i Anđela Rankovića.

- Dalila se iskompleksirala što je majka neće. Šta joj je dostupno, to joj nije interesantno. Ona voli da pati na taj način. Oni su se našli. Kad je ušao odmah sam rekla šta se dešava, a ja sam primetila. On priča ono što njegova porodica hoće da čuje, a on je nešto drugo. On je zaljubljen, malo pre se prepucavaju sa pesmama i smeje se. Ne zna čovek šta da pomisli. Zašto ne uđe onda u vezu? Počinje nešto što ona smatra da je ljubav. Ona je donja jer je neprihvaćena od njegove majke. Njoj odgovara Anđelo, jer je popustljiv, savetička priča joj puni ego - pričala je Sejranićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading