JAVNOST ZGRANUTA DETALJIMA DALININOG ABORTUSA KAD JE BILA MALOLETNICA: Evo ko je pored majke vodio da izvrši KIRETAŽU i kakav je PLAN imao SA NJOM nakon svega!

Autor:

Zadruga

20.05.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Emina Mujić otkrila detalje Dalininog abortusa!

JAVNOST ZGRANUTA DETALJIMA DALININOG ABORTUSA KAD JE BILA MALOLETNICA: Evo ko je pored majke vodio da izvrši KIRETAŽU i kakav je PLAN imao SA NJOM nakon svega!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Već danima se u rijalitiju priča o abortusu Dalile Dragojević. Huso Mujić, njen otac je bio zgranut dešavanjima jer on nije bio upućen da je njegova ćerka ikada bila trudna, a kamoli da je imala abortus, a onda je Emina Mujić do detalja ispričala šta se dešavalo, te ko je bio pored nje u tim trenucima pored nje.

- Što se tiče abortusa, Dalila se zabavljala sa jednim momkom još kao tinejdžerka, išla je još u školu. Pri završetku škole njen momak i ona mislili su da žive zajedno i ona je ostala trudna. Jednog dana je došla i rekla mi da ima nešto da mi kaže i počela da plače. Ona je sa mnom pričala o svemu i uvek sam za nju radila sve što jedna majka može da uradi. Ona je moje dete i život bih dala za nju - priča Dalilina majka i nastavlja:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Na abortus nisam išla samo ja, već njen momak, a ja sam potpisala da se to uradi jer je ona imala 17 i po godina. To je uradila kod doktora Balića u Tuzli, što možete sve da proverite.

Emina je takođe otkrila šta se dešavalo nakon izvršene kiretaže:

- Taj dečko je nije ostavio posle toga. Mi tada odlazimo za Beč, a on je došao iz Švajcarske da je moli da se pomire, međutim, on je uradio neke stvari, u stvari, našao se sa dve devojke i Dalila nije mogla da podnese psihički da je prevarena. Danima je plakala. Dok je išla u školu, on ju je čekao ispred, njeni profesori su znali da me pitaju da li me je strah zbog toga, a ja sam govorila da nije jer sam ga znala. Znao je da me pozove hiljadu puta kada bi se posvađali - priča Emina i dodaje:

Foto: Faceboo.com printscreen

Emina Mujić

 

- Bila je to tinejdžerska ljubav. U Beču smo bili kod Husine sestre, za koju sada pričaju da joj Dalila nema pristup. Ima Dalila pristup svima, i tetkama, i sestrama, i stričevima, samo su stričevi takvi da imaju neki svoj poseban život, ali ne daj bože da se nešto desi Dalili, oni su svi tu, i to je uvek tako bilo i kad smo živeli u Beču. Oni su bili svi za jednog jedan za sve. Kad bi neko od njih imao neki problem, rešavali su ga zajedno. Njih je petoro braće, i između sebe su često imali nekih svađica, ali to je normalno. Sad su to ljudi u godinama, piše Objektiv.

- Taj momak je želeo da se oženi Dalilom, voleo ju je, a i ona njega. Želeo je da zove i Husu, ali ona je bila prestravljena, uvek je imao neki autoritet nad njom. Uvek me je pitala zašto branim njenog babu, pa branim ga zato što nemam šta loše da kažem za tog čoveka- - priča Emina i dodaje:

- On je stvarno na mestu, to što pričaju za decu njegovu sa prvom suprugom, to je laž. Ta deca su ostala sa ca majkom da žive, ali sva deca su dolazila i kod nas u stan i u lokal, a Huso im je davao i kupovao šta god su poželeli, od para do garderobe, niko nije ni ganjao alimentaciju - zaključila je Emina.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
rade

20.05.2022 15:16

layljivice obe gadure va imala tri abortusa a ovomo miljanu pljuje a ona ista