DALILA JE KONAČNO RASKRINKANA: Otkrivena dugo skrivana tajna iz Zadruge, nije ni Car, ni Anđelo, EVO ZA KIM UZDIŠE DRAGOJEVIĆKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.05.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas raskrinkala Dalilu!

DALILA JE KONAČNO RASKRINKANA: Otkrivena dugo skrivana tajna iz Zadruge, nije ni Car, ni Anđelo, EVO ZA KIM UZDIŠE DRAGOJEVIĆKA! (FOTO)

Foto: printscreen rtv pink

Vesna Rivas je gostovala u Premijeri i otkrila sve o svim aktuelnostima i gorućim temama iz Zadruge, Miljani Kulić, pa na kraju se dotakla i Dalile Dragojević.

- Svesna je ona da je Bebica jako dobra priča za nju, ali to joj neće uspeti - priča Vesna Rivas u emisiji "Premijera-vikednd specijal".

Republika

Foto: ATA Images

Vesna Rivas

 

Potom se dotakla kontroverzne Dalile Dragojević i njenih izbora:

- Tek će biti ludnica poslednji mesec. Dalila je zaljubljena u tipove poput Cara, ona pokazuje da će zarad takvog tipa sve u ljubavi da izdrži. Uhvatila sam par puta njen pogled s kojom pažnjom ona sluša Anđela, simpatično joj je što on hoće sa njom, što je ljubazan. Možda joj se dopada, ali svesna je da nema prolaz kod Anđela, pa je u fazonu daj šta daš, bar da ima dobrog prijatelja za savete. Voli Cara, ali je najviše mami i privlači Stefan Karić - zaključuje Rivasova.

Za kraj se dotakla Mensura Ajdarpašića i njegovog prijateljstva sa Stefanom Karićem:

- Mensur je zauzeo stav ''Pričajte vi, pričajte, eto kakav si mi priajtelj čim ne poštuješ moj izbor'', žao mi je tog momka jer ima kvalitetne osobine, ali nije za visok plasman - zaključila je Vesna Rivas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading