CAR I DALILA SUROVO ISKRENI, OVO JE DEFINITIVNO KRAJ? Ljubav je nestala PREKO NOĆI, raskrinkali jedno drugo i stavili tačku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.04.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car i Dalila raskrinkali jedno drugo!

CAR I DALILA SUROVO ISKRENI, OVO JE  DEFINITIVNO KRAJ? Ljubav je nestala PREKO NOĆI, raskrinkali jedno drugo i stavili tačku! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Nakon haosa koji se desio sinoć u Zadruzi voditelj Milan Milošević je nastavio komentarisanje druge po redu ankete u kojoj su kako ukućani tako i gledaoci birali ko je "pod uticajem drugih kada donosi odluke".

Voditelj je saopštio da se na drugom mestu nalazi Dalila Dragojević, a reč je dobio Marko Đedović koji ih je izrešetao pitanjima!

Da li Dalilinom glavom razmišlja neko drugi ili ne nisam siguran, ali da je neko te stvari izgovorio i rekao mislim da bi bolje bilo. To što je izgovoreno bilo bi bolje, mesecima u nazad pričamo o tome - rekao je Car.

Ja sam uvek govorio da zameram Dejanu, Stefanu i sve to mučilo je da li sam ja njoj prava ljubav, iz ptičije perspektive gledam druge odnose i pomislim da se meni to dešava u donosu, a ustvari sam pun nepoverenja i nije dobro.... - pričao je Car.

Zašto ste izašli kada je frizer bio ovde? - pitao ih je Đedović.

Frizer je došao za feniranje... Meni je toliko teško da bi mi suze niz leđa išle, ljubav je nestala preko noći, ono što je on izgovorio mi nikada niko nije rekao, ali ono poslednji, za sto života - branila se Dalila.

Ja ako izađem sa njom iz odnosa, ja nikada više neću biti sa njom... Uzima mi posteljinu iz izolacije, kaže da ima tri hiljade njene kod mene - drao se Car.

Ja hoću da se zahvalim podršci i da kažem da više ništa ne šalju, nema više. Ja znam šta pričam - rekla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading