EVO KO JE BOGATAŠICA, BEBICINA BIVŠA SUPRUGA: Otkriveno sve o njoj, EVO ŠTA SVE POSEDUJE I ZBOG ČEGA SE KRIJE, OSTAĆETE U ŠOKU!

Autor:

Zadruga

24.05.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebicina bivša supruga je imućna žena. sad su otkriveni detalji o njoj.

EVO KO JE BOGATAŠICA, BEBICINA BIVŠA SUPRUGA: Otkriveno sve o njoj, EVO ŠTA SVE POSEDUJE I ZBOG ČEGA SE KRIJE, OSTAĆETE U ŠOKU!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nenad Macanović Bebica

Nenad Macanović Bebica proslavio se vezo sa Miljanom Kulić, a malo ko zna njegov privatan život pre ove veze, bio je u braku sa bogatašicom, piše Kurir.

Naime, kako tvrdi izvor blizak Macanovićevoj bivšoj ženi, ona smišlja način kako da ga u budićnosti izbegava kako ne bi uticao na njihove naslednice.

– Nenadova bivša žena ne voli medije i eksponiranje. Dosta joj je muke zbog vesti koji svakodnevno stižu do nje zbog njegovog ponašanja u rijalitiju. Zaposlena je u banci i svim silama se trudi da njihovim ćerkicama obezbedi lep i što udobniji život – priča izvor.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Nenad Macanović Bebica

 

– Uprkos tome što su razvedeni, ovo što se dešava sa Nenadom za nju je velika sramota. Ne može da se opasulji šta sve on radi na televiziji i čvrsto je rešila da kada izađe iz rijalitija prekine svaki odnos s njim.

Kako izvor navodi, bivša Bebicina žena živi u svom stanu mirno, tiho i povučeno i ne želi da se njene ili fotografije dece pojave u medijima.

– Situacija među njima je bila jako komplikovana i zategnuta i pre njegovog ulaska u rijaliti, ali od kada je njegova veza sa Miljanom postala javna, njegovoj ženi je postalo jasno da treba da ga izbriše iz života. Ona je radno sposobna žena kaja ima nekoliko nekretnina u centru Beograda koje izdaje. Živi svojim životom i na brak s njim gleda kao na grešku iz mladosti. Ona njemu čak ni alementaciju nije tražila, a na pomen njegovog imena menja temu jer ne želi da se zna da je s njim bila u braku. Ona je njega precrtala načisto. Devojčicama je zabranila da gledaju rijaliti i na sve načine se trudi da kompromitujuće vesti o njihovom posrnulom ocu ne dođe do njih – rekao je izvor za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gradjanin

26.05.2022 06:00

Tako i treba. Svaka cast sto ste se resili budale.