Isplivali novi detalji o DALILINOJ MAJCI, a evo šta se dešava sa MINOM I MATEJOM, totalni obrt, ovo NIKO NE OČEKUJE!

Autor: Milica Cvetković

Zadruga

21.05.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkriva nove pikanterije.

Isplivali novi detalji o DALILINOJ MAJCI, a evo šta se dešava sa MINOM I MATEJOM, totalni obrt, ovo NIKO NE OČEKUJE!

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official, e-stock/Č.VUKOJIČIĆ, Facebook

Mateja Matijević, Mina Vrbaški, Emina Mujić

"Zadruga 5" se polako zahuktava kako se bliži kraj, a kako mnogi komentarišu, tek sad počinje pravi rijaliti. Otkrivaju se najmračnije tajne učesnika, koje mogu i te kako da obrnu tok u fotofinišu.
Nenad Lazić, bivši zadrugar, prokomentarisao je aktuelne teme, oko najpopularnijih zadrugara i otkrio za koga smatra da je pobednik.

- Jadno je sve što žena od sebe može da izvuče i napravi. Dejan i Dalila su predstavljali brak kao idealan. Odjednom se tu pojavljuju razne priče, te vradžbine, te abortus, te dete u Švajcarskoj. Jednostavno dno dna. Emina je pokazala da je ista kao ćerka, tj. da je Dalila ista majka. Sve to znati a kriti od muža, jad i beda. Veštica, samo toliko - dao je Neca svoje mišljenje o Dalili, pa otkrio da mu se dupla svadba dopada I da je pravo osveženje:

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević se udaje za Filipa Cara u nedelju

 

- E, ova dupla svadba mi se sviđa . Konačno malo pozitive i zezancije. Jedino mi se ne sviđa što pored toliko mladih unutra oni forsiraju Dalilu i Cara, mogli smo da gledamo nešto malo drugačije da upoznamo i druge učesnike malo bolje - rekao je Neca, pa se dotakao Mine Vrbaški i Mateje Matijevića:

- Iskreno, Mateja očigledno gleda gde može da obavi potrebe jer mu Anđela to nije dozvolila. Mina mi se ove sezone manje sviđa. U prošloj je bila idealna. Ove sezone je okej. Njihov odnos mi niti smrdi niti miriše ali ako je njima lepo onda je to super. Samo mogu da kažem da su vizuelno jako lepi za gledanje. Ne verujem da će njihova veza opstati, sve mi je to klasična rijaliti priča.

Foto: youtube printscreen

Mateja Matijević, Mina Vrbaški par

 

- Što se tiče pobednika rijalitija, ja bih voleo da pobedi Miki Đuričić, jedini čovek koji je za 7 godina rijalitija interesantan na svoj način. Čovek iz naroda, a ne žrtve i foliranti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading