Dejan imao INTIMNI ODNOS SA GUMENOM LUTKOM! Zadrugari se BAHANALISALI na devojačkoj i momačkoj večeri

Autor: Goran Doljančević

Zabava

21.05.2022

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarima popustile kočnice pred venčanje.

Dejan imao INTIMNI ODNOS SA GUMENOM LUTKOM! Zadrugari se BAHANALISALI na devojačkoj i momačkoj večeri

Foto: printscreen

Pred današnje veliko slavlje dva ljubavna para Dalile Dragojević i Filipa Cara i Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića mladenci su pre dve večeri imali nezaboravno devojačko i momačko veče, tokog kog su zadrugarima popustile sve kočnice.

Naime, Dejan je poslednje momačke sate proveo s lutkom na naduvavanje, dok se Car smorio jer mu otkucava sat pred ženidbu, pa je Dragojevićeva morala intimnim odnosom da ga oživljava pred zoru.

Foto: printscreen

Filip Car se smorio

 

S druge strane, dve mlade, Dalila i Aleks, na Rajskom ostrvu su se sjajno provele jedna s drugom, ali i s ostalim zadrugarkama, deverušama, obučenim poput Barbika. U jednom trenutku Dejanova bivša žena zapevala je njegovoj budućoj, koja je skočila na sto i zaigrala, a tom prilikom joj je sevnula guza.

Muški deo ekipe bio je u "Dubiozi", te su prvo seli da jedu da bi se dobro pripemili za žurku. Za to vreme budući mladoženja Dejan odlepio je kada je ugledao lutku na naduvavanje, pa je kidisao na nju kao da je od krvi i mesa. Iskoristio je nargilu i na prljav način se našalio. Naime, on je usta napunio parom iz nargile, a onda je simulirao oralni seks tako što je lutkino međunožje naslonio na usta i napunio je parom.

- Kako je lepa moja devojka, gumena lepotica. Ima slatku pi**u. Već sam je obradio, a nisam ni popio - govorio je Dejan s osmehom.

- Kad budeš popio, ka**ćeš je - dobacio mu je Miki Ðuričić.

 

Nasuprot pomahnitalom Dragojeviću, budući mladoženja Filip Car sedeo je na čelu stola, pored svog budućeg kuma Lazara Čolića Zole, i sve vreme neraspoloženo posmatrao šta njegov ljuti rival, a sada kolega mladoženja radi. Car i Zola nisu bili u elementu za proslavu momačke večeri, a Filipu kao da nije bilo ni do venčanja s Dalilom.

Međutim, kada je u "Dubiozu" pristigla živa lutka - zgodna trbušna plesačica, muškarci su svi do jednog poskakali na noge, a zadrugarke, čim su je ugledale, počele su da ljubomorišu s Rajskog ostrva.

- Nenade, stani tu, ne prilazi joj - drala se Miljana.

- Alo, gde mi je muž - drala se Dalila.

Trbušna plesačica totalno je pomutila pamet zadugarima. Ona je izvela šou kakav nisu očekivali. Najveseliji su bili budući mladoženja Dejan, Mateja Matijević i Dino Dizdarević, koji su poskidali majice i bacili se na posao. Filip Car je totalno pao u drugi plan jer je Dejan bukvalno prisvojio momačko veče za sebe.

Pošto je toliko bio smoren, Dalila i Filip su nakon devojačke i momačke večeri završili u seks-maratonu. Naime, Car, koji je celu noć proveo neraspoložen, na čemu mu je buduća supruga posebno zamerila, iskupio joj se za sve, kao i obično, u krevetu. Od njihove vrele akcije tresli su se zidovi izolacije, u koju su se posle svega sklonili da bi odspavali, ali očito od sna nije bilo ništa. Prekrili su se pokrivačem preko glave, Dalila je zajahala Cara i do jutra nije bilo kraja njihovoj žestokoj akciji.

Foto: printscreen

Filip Car Dalila Dragojević intimni odnos

 

 

Dalilu i Aleks pogodila ista pesma

Aleksandra i Dalila zajedno su slavile devojačko veče, pevale i smejale se. Njih dve su zajedno pevale pesmu Aleksandre Prijović "Legitimno" i razveselile sve ostale devojke. Poseban značaj ove pesme je u tome što se Aleks udaje za Dalilinog bivšeg muža, dok Dalila sklapa brak s Aleksandrinim bivšim rijaliti-dečkom. Tako da su se obe pronašle u stihovima pesme:

- Ja nisam kriva što je druga i kad sve sa sebe skine i što novom tetovažom kriješ moje ime i poruku napisanu crvenim karminom, kad novu sa bivšom prevariš, to je legitimno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading