Gocu Božinovsku OSUĐUJU ZBOG BOTOKSA: Klinke odsekle uši i oči, a mene linčuju jer sam se osvežila! Pevačica VAN SEBE

Autor:

Zabava

21.05.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska izrevoltirana je zbog loših komentara na društvenim mrežama.

Gocu Božinovsku OSUĐUJU ZBOG BOTOKSA: Klinke odsekle uši i oči, a mene linčuju jer sam se osvežila! Pevačica VAN SEBE

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Gocu Božinovsku iznervirali su napadi na društvenim mrežama nakon što je ubrizgala botoks u lice. Folkerka kaže da je tek sa 57 godina rešila da malo osveži lice, ali da nije očekivala da će je svi napasti zbog toga.

- Ja nikada nijednu estetsku operaciju nisam imala da bi pričala o tome. Ovo ko glavu da su mi odsekli što sam otišla na malo osveženje lica. Ove sve mlade devojke totalno su izoperisane, odsekle su uši, oči i pola glave i stavile najveće silikone u si*e, izgledaju bože sačuvaj, a svi se zakačili za mene zbog botoksa. Izluđuju me svi koji me prozivaju - rekla je Goca za Star i dodala:

Foto: youtube.com/printscreen/pink.rs

Goca Božinovska o botoksu

 

- Eto, htela sam da vidim kako to izgleda kad malo osvežim lice botoksom i to minimalnom dozom i moram da kažem da sam zadovoljna. To sam uradila na preporuku i nisam se pokajala. Samo želim da delujem sveže i mlađe i to sam nadam se i postigla. To što sam baka ne znači da treba da se zapustim. Nikada ništa nisam radila od tih plastičnih operacija jer imam strah i ovaj botoks sam jedva preživela pre pet meseci i ada. Kriva sam možda što sam stavila slike sa intervencije, ali da li je to razlog da me linčuju sada? Samo pričaju kako sam otišla na remont, a to je budalaština.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading