Promene na OnlyFansu: Uvode se ZABRANE na sajtu za odrasle, da li će starlete ostati BEZ PRIHODA?

Autor:

Zabava

21.05.2022

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Platforma za odrasle dobija nove zaplete.

Promene na OnlyFansu: Uvode se ZABRANE na sajtu za odrasle, da li će starlete ostati BEZ PRIHODA?

Foto: ATA Images

Eksplicitna stranica "OnlyFans", najavila je da će od ove jeseni uvesti restrikcije kada je u pitanju sadržaj.

Ova firma je za Varajeti navela da se izmene uvode kako bi se uskladili sa zahtevima bankarskih partnera i pružialaca isplata.

- Kako bismo osigurali dugoročnu održivost platforme, moramo poboljšati naše smernice za objavljivanje sadržaja. Autorima će i dalje biti dopušteno da objavljuju sadržaj koji sadrži golotinju, ali sve dok je taj sadržaj u skladu sa našim pravilima. Kroz naredne dane podelićemo više detalja, a naše korisnike aktivno ćemo podržavati i voditi kroz ovu promenu -  objasnili su iz kompanije, prenosi Espreso.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđela Veštica koristi ovaj servis

 

Ostaje nam da vidimo kako će Maca DiskrecijaAnđela Veštica i Jelena Krunić da reaguju na ovo, s obzirom da sve tri imaju veoma veliki broj pretplatnika na ovoj mreži.

Na "OnlyFans" sada je dozvoljena golotinja, osim ako je ona nezakonita ili snimljena na javnom mestu. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maca Diskrecija starleta

 

"OnlyFans" je u toku ove nedelje najavio i da pokreće videoplatformu OFTV, na kojoj će korisnici moći da objavljuju teme, koje su vezane za kuvanje, fitnes, muziku i zabavu muzikom. Ovaj sadržaj biće onlajn na trgovinama aplikacija, što ranije nije bilo moguće zbog ograničenja "18+". 

Čelnik ovog kontroverznog sajta je Timoti Stokli (37), koga krase epiteti "kralj kućnih snimaka". OnlyFans je osnovan 2016. godine sa središtem u Londonu, a korisnicima širom sveta isplaćeno je više od pet milijardi dolara za pet godina poslovanja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading