Ispovesti! Jovana Tipšin: ENGLESKI NIKO NE MOŽE DA ME NAUČI KAO PRAVI AMERIKANAC! (VIDEO)

Autor: Dušan Lukić

Zabava

21.05.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Jovana Tipšin, koja se devedesetih proslavila hitom "Ne zaboravi me", nedavno je snimila spot za novu pesmu "Voli me", posle duže pauze, koju je, kao većina njenih kolega, bila prinuđena da napravi zbog pandemije korone.

Ispovesti! Jovana Tipšin: ENGLESKI NIKO NE MOŽE DA ME NAUČI KAO PRAVI AMERIKANAC! (VIDEO)

Foto: Republika TV/P. DIVAC

Jovana Tipšin

Međutim, narod je folkerku Jovanu Tipšin, osim po dobroj narodnoj pesmi, upamtio i po biserima. Godinama je u medijima prate pošalice zbog anegdote s engleskim, čemu su se svojevremeno svi smejali, kada je Jovana dozvolila jednoj TV ekipi da je prati do škole jezika, koju je pre skoro deceniju pohađala ne bi li usavršila engleski. Nakon godina i godina zbijanja raznih šala na njen račun zbog želje da nauči strani jezik, s vremena na vreme bi se i sama tim povodom našalila, a nekad je znala istaći i da joj učenje napreduje do te mere da je svoj engleski dovela do savršenstva. Ipak, za Srpski telegraf, nakon svega, priznaje i tvrdi da je nemoguće progovoriti engleski tečno, kao što to rade oni kojima je on maternji.

 

 

- Engleski nikad ne može čovek da savlada skroz, da bude pravi Amerikanac! Ti ljudi koji kažu da znaju sve, lažu, oni ništa ne znaju. Uvek ima nešto novo da se uči. Što više učimo i radimo na sebi, manje smo interesantni - zaključila je Jovana za Republika.rs nakon mukotrpnog učenja, od kojeg, kako dalje ističe, nikada neće odustati:

Foto: ST/P. DIVAC

Jovana Tipšin pevačica

 

- Strane jezike moramo sve vreme da učimo, da razvijamo moždane vijuge. Mora da se čita. Skoro sam srela jednu bakicu, damu, i tako pametne stvari mi je rekla. Da što više čitamo, to duže živimo, nemamo Alchajmer i demenciju. Mnogo znači kad čovek radi na sebi i kad uči, pa i nekoliko reči dnevno. Volela bih da znam pet jezika.

Foto: ST/P. DIVAC

Jovana Tipšin o engleskom jeziku

 

Podsećamo, ekipa jedne emisije pre desetak godina bila je s Jovanom na času engleskog, gde je pevačica pričala o novogodišnjim praznicima, rođendanu, poklonima koje je dobila... A njena rečenica na engleskom "Gud afternun, maj tičr" nakon te emisije postala je viralna. Pored časova engleskog, pohađala je i časove književnosti, nakon kojih je išla i na jogu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading