RED SPORTA I RED DRUŽENJA NA ADI CIGANILIJI! Održan četvrti Dan kompanijskog sporta! (FOTO)

Autor:

Sport

21.05.2022

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nekoliko desetina zaposlenih u vodećim javnim preduzećima i firmama u Srbiji učestvovalo je u četvrtom Danu kompanijskog sporta održanom na Adi Ciganliji.

RED SPORTA I RED DRUŽENJA NA ADI CIGANILIJI! Održan četvrti Dan kompanijskog sporta! (FOTO)

Foto: Foto: SFKS

Kompanijske igre

Graja i miris roštilja širili su se „beogradskim morem“ ceo dan, a najbolji su odmerili snage i na sportskim terenima. Najviše su pokazali devojke i momci iz Beogradskih elektrana, ali nisu zaostajali ni takmičari iz Gradske čistoće i Pogrebnog Beograd. Na kraju su svi zajedno seli za sto i nazdravili za nova druženja, od kojih je prvo sledeće u Agia Triadi, letovališti nadomak Soluna, sada već tradionalnoj bazi Letnjih kompanijskih igara.

Foto: SFKS

Kompanijske igre

 

- Srce mi je puno kada vidim ove ljude ovako razdragane, prijateljski nastrojene, koji mnogo rade, ali i te kako znaju i da se druže i da se vesele. Naravno, o ovim devojkama i momcima koji se takmiče mogu samo najlepše da pričam, da oni stignu pored posla da ostanu u kondiciji i pokažu ovakvo umeće - svaka čast, kapa dole. Verujem da ćemo se u septembru ponovo svi okupiti u Grčkoj - izjavio je Velizar Đerić, prvi čovek Srpske federacije kompanijskog sporta.

Foto: SFKS

Kompanijske igre

 

Otvaranju četvrtog Dana kompanijskog sporta na Adi Ciganiliji prisustvovao je i Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije koji godinama pruža veliku podršku kompanijskom sportu.

Foto: SFKS

Kompanijske igre

 

- Veliku zahvalnost pored Sportskog saveza Srbije dugujemo i našim domaćinima, Opštini Čukarica, ali i državi Srbiji koja je prepoznala našu zdravu, sportsku priču i koja je uvek tu za nas - dodao je Đerić.

Foto: SFKS

Kompanijske igre

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading