Miljana Kulić NAČISTO NAGRDILA ZOLU: Smrdi mu brada, a ja sam ispala najgora PAČAVRA! Nišlijka se kaje zbog odnosa sa Čolićem, ovo je njegov odgovor! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.05.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljana Kulić oplela je po dojučerašnjem partneru, Lazaru Čoliću Zoli.

Miljana Kulić NAČISTO NAGRDILA ZOLU: Smrdi mu brada, a ja sam ispala najgora PAČAVRA! Nišlijka se kaje zbog odnosa sa Čolićem, ovo je njegov odgovor! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić

- Pomirili smo se, ja sam mu objasnila neke stvari, došlo je do nesporazuma, u super odnosima smo sada, volimo se i nikad nam lepše nije bilo. Juče je bilo svađe zbog jednog klipa, a više da spominjem treću osobu u našem odnosu, ne bih. Bebica i ja smo sve vreme bili zajedno i sada smo u vezi - rekla je Miljana, pa je zbog tih reči naišla na podsmeh kod nekih zadrugara.

Printscreen Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić razlaže

 

Nišlijka je potom oplela po Lazaru Čoliću Zoli.

- Nemam opravdanje za sebe, sve najgore mogu da kažem za sebe. Ne razlikujem se od najgorih pačavri. On mi se zgadio, da idem detaljno, smrdi čovek, smrdi mu brada, smrdi mu duša. To nije ljubav, on me ne zanima u životu. Smešne klipove sam radila da bih se odužila Velikom šefu, zamolila sam da što pre budem vraćena sa ostrva. Pogrešila sam, napravila sam od sebe ku**u, kao što komentarišem Dalilu, tako kažem za sebe. Idealizovala sam tu osobu, a koga boli k**ac šta Zola priča, možda vas - ispričala je Miljana, a Zola joj je odgovorio.

Printscreen Youtube Zadruga Official

Lazar Zola Čolić zadruga 5

 

- Neću više da budem u odnosu sa devojkom koja ima ozbiljne probleme, ne može da se izleči. Ne mogu da se pomirim sa tim da s njom budem u vezi a da nju toliko brine šta ko drugi radi. To što ona priča da mi smrdi brada, to su klošarske fore. Neću više davati pažnju njoj, da joj oprostim ovo što je uradila niti da ulazim u neki odnos sa njom - izričit je Zola.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jelena

21.05.2022 10:58

Miljana najviše smrdi jer ne održava higijenu. Vrši nuždu gde stigne pa i u bazenu.