Slađa Delibašić ŽESTOKO O KOLEGAMA koji uzimaju BAKŠIŠ: Ogavno mi je, kao da se prodaješ! Pevačica se dotakla i NEPRISTOJNE PONUDE

Autor:

Zabava

20.05.2022

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Slađa Delibašić ima jasan stav kad je u pitanju novac koji se pridodaje pevačima na nastupima.

Slađa Delibašić ŽESTOKO O KOLEGAMA koji uzimaju BAKŠIŠ: Ogavno mi je, kao da se prodaješ! Pevačica se dotakla i NEPRISTOJNE PONUDE

Foto: ATA Images

Slađa Delibašić

Pevačica Slađa Delibašić prokomentarisala je aktuelnu situaciju u kojoj njene kolege sve više i više zarađuju bakšiš na nastupima, te istakla da se gnuša takvih stvari. 

- Ovo je odvratan posao. Zabavnjaci i narodnjaci su dve različite stvari bile nekada, sada je sve to isto. Nekad se znalo, zabavnjak dođe na nastup. Otpeva svoj blok, napravi spektakl i ide kući. Narodnjaci su ti koji uzimaju bakšiš, zadovoljavaju publiku i ispunjavaju želje. Ja nikome ne ispunjavam želje, imam svoj program. Završim i kažem hvala, prijatno i doviđenja. Čak se odmah i vraćam kući. Da li je to Austrija, Nemačka ili Francuska ako sam autom ja istog trenutka idem kući - ispričala je pevačica za Kurir i dodala da je odbijala neke ponude na tezgama.

ATA Images

Slađa Delibašić o bakšišu kolega

 

- Sve se sada svodi na taj bakšiš. Slušam sada priče kako se neki biju, ja prvo nikada ne bih uzela ni dinara. Takav sam tip čoveka. Ne bih se osećala lepo da nekom ispunim muzičku želju, a da za to uzmem pare. Dešavalo mi se da su dolazili ugledni ljudi i nudili da plate piće, mada ja sam uvek govorila ne. Imaš svoju cenu za koju si došao da radiš i još trčiš da uzmeš bakšiš. To je kao da se prodaješ, meni je to ogavno. Ako tako treba da živimo da gledamo samo šta ćemo zaraditi, pa čekaj ako si toliko zaradio napravi neki biznis ili uradi nešto.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading