OTKRIVEN UZROK SMRTI DEDA PERE: Milica Veselinović proživela je TRAGEDIJU u Zadruzi, a sada je isplivao NAČIN na koji je PREMINUO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.05.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li znate ko je zaista bio deda Pera, koji je postao viralan u rijalitiju ,,Zadruga 5"?

OTKRIVEN UZROK SMRTI DEDA PERE: Milica Veselinović proživela je TRAGEDIJU u Zadruzi, a sada je isplivao NAČIN na koji je PREMINUO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Hit snimak iz rijalitija ,,Zadruga" jeste kada je Ana Veselinović, majka zadrugarke Milice Veselinović za Novu godinu posetila ćerku, a tom prilikom joj je saopštila da joj je deda Pera preminuo. Viralan snimak obišao je celu planetu, a mnogi ne znaju ko je zapravo deda Pera

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Ana Veselinović o deda Peri

 

Naime, u emisiji ,,Pitam za druga" Ana Veselinović objasnila je ko je zapravo Miličin pokojni deda Pera i u kakvom su oni odnosu bili, te kada je zapravo i od čega preminuo. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Veselinović o deda Peri Zadruga

 

- Bog da mu dušu oprosti! Jadan... Strašno. Slušajte ovako, da vam razjasnim. To je teča od mog muža, pokojna tetka i sad pokojni deda Pera, oni su Milicu kao malu mnogo voleli, oni su u našoj blizini, provodili je mnogo vremena sa njima, kao svoje rođeno. Desi se da kada je Milica ušla u Zadrugu, deda je preminuo 10. septembra, on nije bolovao, niko se nije ni nadao, srce mu je puklo - objasnila je Ana. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading