Nakon što je DALILA POBEGLA IZ ZADRUGE, oglasila se njena majka: Čula se sa Dejanovom porodicom i oplela po Filipu Caru

Autor:

Zadruga

10.04.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić govorila je o ćerkinoj trenutnoj situaciji

Nakon što je DALILA POBEGLA IZ ZADRUGE, oglasila se njena majka: Čula se sa Dejanovom porodicom i oplela po Filipu Caru

Foto: facebook.com/Emina Mujić

 Majka kontroverzne zadrugarke Dalile Dragojević prokomentarisala je ćerkino bežanje iz rijalitija. Emina Mujić nije nimalo štedela Filipa CaraAleksandru Nikolić.

Foto: printscreen

Emina Mujić Dalilina majka

- Ne znam šta da kažem, a pogotovo na ovo jutros i sad evo što se izdešavalo između Dalile i ovog nasilnika... Kad kažem nasilinika s punim pravom šta radi sa Dalilom i kako se iživljava nad njom! Štipa je, udara je ono hinjski... Pljuje je i vređa na najgori način! Ne bi me čudilo da evo i snimak na kojem žena priča sve što je i ko je on... sta je radio od detinstva pa do sad! Za njega je zatvor neizbežan i psihijatrija zatvorenog tipa nakon svega ovog! Tužbe idu sa svih strana pa neka ga neko zaštiti od zakona - rekla je besna Emina, koja je kontaktirala porodicu Dalilinog i dalje zakonitog muža, Dejana Dragojevića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević zadrugar, Eminin zet

- Nek celi svet zna i čuje šta je on i šta je uradio svojim najbližim, a tako i ova "fina" Aleksandra koja hvata Dejana na emocije i suze! Deki ne zna s kim ima posla, ali sam ja lično Goranu poslala sve i da javi Dekiju da zna s kim ima posla sto će Goran ili David i uraditi! Ne mora Deki nikad biti sa Dalilom, ali ja neću dozvoliti da Dekija neko povređuje nakon svega i koristi ga samo zarad rijalitija - rekla je Emina.

Foto: instagram.com/majanikolicmaja

Maja Nikolić pevačica komentariše često Dalilu

Potom je i potkačila rijaliti znalce, poput Maje Nikolić i Vesne Rivas koje oštro komentarišu njenu ćerku i zeta. 

- Istinom i samo istinom treba svakog dotući, a ne lažima koje plasiraju za Dalilu... Ne zato što je moje dete, ali sve one laži i za to da ima dete i slušajući vračare i propale pevačice poput Vesne Rivas i Maje Nikolić i još nekih skroz nebitnih jer je njihovo "prohujalo s vihorom"! Našle one jadnice da se promovišu jer im ne ide ništa drugo u životu, pa koriste moju Dalilu i ovu situaciju da bi došle u žižu javnosti! Pa ima li većeg lažova od Vesne Rivas i vračare sa onim njenim kartama? Jadna li je i gde će joj duša? Svi su kivni na Dalilu jer im ne ćuti i ne daje im pardona - zaključila je Emina za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (4)

Loading
Dolores

10.04.2022 16:27

Strašno, ne vidi kakva joj je kćer, najgora od svih učesnica... nije ni čudo, kakva majka takva kćer...

Odgovori 17 2
Lovely

11.04.2022 09:55

@Dolores - Pa u pravu je. Dalila nije nikog ubila, po mome je Viktorija puno gora, da o Miljani ni ne pričam. Tako da realno je žena u pravu.

Odgovori 2 11
Jasmina

10.04.2022 17:49

Nije te sramota da branis ovakav odron od djeteta.. iste se kako je Vuletic rekao tvoja skola je dudla..odvratna kao i ti. Cuti bre ne javljaj se.

Odgovori 17 2
Iva

10.04.2022 20:05

Emina, vrati se na psihijatriju, vreme ti je

Odgovori 16 0