BOMBA: Filip Car IMA SINA SA KONOBARICOM? Devojka iz Zagreba ispričala sve, mali Leo ima 2 godine

Autor:

Zadruga

06.04.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car navodno ima sina

BOMBA: Filip Car IMA SINA SA KONOBARICOM? Devojka iz Zagreba ispričala sve, mali Leo ima 2 godine

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Filip Car navodno je pre dve godine dobio sina sa konobaricom iz Zagreba, navodi izvor za Star.

Aktuelni zadrugar saznao je da je konobarica u drugom stanju tek kad je bila u sedmom mesecu trudnoće, navodi se.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car je trenutno u Zadruzi 5

Izvor za gorenavedeni portal je došao do devojke po imenu Martina, koja tvrdi da je Caru rodila sina i da ih on posećuje kada nije u rijalitiju i pomaže im finansijski, kako se navodi.

- Moj izbor je bio da rodim to dete. Imala sam tada 36 godina i uplašila sam se da mi je to zadnji voz. Zbog toga Filipu nisam ništa pričala sve dok nisam bila u poodmakloj trudnoći. Mi nismo bili u ozbiljnoj vezi, viđali smo se početkom 2020. godine kada je on bio u Zagrebu i tada smo imali drugarske intimne odnose, nije bilo nekih posebnih emocija među nama. U martu sam saznala da sam trudna, a on je na jesen već ušao u Zadrugu. Pre toga smo se videli i sve sam mu priznala - ispričala je Martina i dodala:

- Car je mislio da se zezam kad sam mu rekla da nosim njegovo dete. Smejao se kao lud, a onda je shvatio da sam ozbiljna kada sam mu predložila da uradi DNK test. Tada mi je poverovao i samo je ponavljao kako ne može da veruje da će postati otac. Tada sam već znala da nosim sina i krenule su mi suze od uzbuđenja. Ja sam mu odmah rekla da od njega ne tražim baš ništa, da želim da rodim to dete zbog sebe, jer se sigurno neću udavati. On mi je rekao da želi da viđa dete i da neće tražiti DNK test, jer mi je poverovao. Ostavio mi je novac pre nego što je ušao u rijaliti, a i posle mi je pare donosio njegov najbolji drug iz Rijeke. Samo je on znao da sam rodila dete, Car nikom drugom nije rekao - priča Martina.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car ima dete sa Martinom?

Ona je navela na kakve probleme Filip može da naiđe po izlasku iz Zadruge 5.

- Rekao mi je da u Zagrebu ima neke neprijatelje koji će možda pokušati da ga povrede preko deteta i da je zato bolje da se ništa ne zna o tome. Plašio se za nas dvoje, jer je znao da neće biti tu da nas zaštiti. Međutim, njegov drug iz Rijeke mi je rekao pre dva meseca da su ti likovi uhapšeni u Švajcarskoj i da će tamo robijati duži period. Zbog toga sam odlučila da sada ispričam istinu i da Caru pružim podršku, jer vidim da mu je teško u rijalitiju zbog Dalile i svega - rekla je Martina za Star.

Marina ističe da sin mnogo liči na oca. Mališan u septembru puni dve godine, a Martinina nada je da Filip Car bude prisutan tada.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Filip Car potiče iz Hrvatske

- Naš sin Leo je mnogo pametan i baš liči na oca. Zajedno ga gledamo na televiziji i ja sam ga već naučila da mu je Car tata, pa se samo smeje kada ga vidi. Drago mi je što se Filip nije bunio kada sam mu rekla da ću roditi njegovo dete, jer je to najveća sreća koju sam doživela u životu. Znam da i on jedva čeka da se završi rijaliti i da dođe da vidi kako je njegov Leo porastao - završava Martina koja je rekla i da joj  ne smetaju Careve ljubavne priče, jer ona na njega ipak posmatra kao na druga.

Međutim, nakon što se pojavila fotogorafija izvesne Martine, sa kojom Car kma navodno dete Lea, sa druge strane, ista ta slika se pojavila i na stranim portalima, sa drugim imenom. Shodno tome, sada se postavlja pitanje da li je istina da Filip ima dete sa gore spomenutom Martinom, budući da fotografija nije verodostojna njenog identiteta, jer se na stranim portalima pojavljuje ime Tarin Vilson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading