RAZVODI SE Ivana Šašić, šokirala javnost rečima: Došli smo do SITUACIJE preko koje je NEMOGUĆE PREĆI, izlazim ČISTOG OBRAZA iz braka

Autor:

Zabava

06.04.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić i Bojan Simić stavili su tačku na svoj brak

RAZVODI SE Ivana Šašić, šokirala javnost rečima: Došli smo do SITUACIJE preko koje je NEMOGUĆE PREĆI, izlazim ČISTOG OBRAZA iz braka

Foto: Časlav Vukojičić

Pevačica Ivana Šašić se razvodi, a to je objavila na društvenim mrežama.

Ona je svima stavila do znanja da stavlja tačku na bračni odnos sa Bojanom Simićem.

Foto: Printscreen Facebook

Objava Ivane Šašić

- Dragi moji, da ne bi bilo nekih spekulacija i priča, evo ovako javno: Razvodim se! Bojan i ja smo došli do situacije preko koje je nemoguće preći, tako da je najbolja opcija - razvod. Čistog obraza i mirne savesti izlazim iz braka sa Bojanom - napisala je Ivana u okviru Insta storija.

Foto: Printscreen: Youtube/A Sad Malo Mi

Ivana Šašić se razvodi

Podsećanja radi, Ivana i Bojan su se venčali u 43. godini, a iz prethodnog odnosa ima dva sina Nikolu i Stefana.

Folkerka, koja je poznata i po učestvovanju u rijalitijima, svojevremeno je govorila da joj je Bojan pre svega dobari prijatelj, te je spomenula odnos sa svojom svekrvom.

- Najvažnije je da budete i prijatelji. Moj suprug nije biološki otac mojim sinovima, ali on ostaje sa njima dok sam ja u rijalitiju. Time mi je pokazao ljubav i njegova majka će biti sa njima. Imam divnu svekrvu. Ovo su postupci kojima neko pokazuje koliko te poštuje i voli - rekla je pevačica jednom prilikom, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sojka

06.04.2022 09:20

jošte jedna samohrana majka, ajme meni!