Mnogo je elitne PROSTITUCIJE u VODITELJSTVU: Jovana Jeremić bez dlake na jeziku, progovorila o Tijani Ajfon i Tanji Savić! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.04.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je razvezala jezik o elitnoj prostituciji, a onda je prozvala javno koleginice, ali i rijaliti učesnice.

Mnogo je elitne PROSTITUCIJE u VODITELJSTVU: Jovana Jeremić bez dlake na jeziku, progovorila o Tijani Ajfon i Tanji Savić! (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Jovana Jeremić se pojavila na rođendanu kod Milana Miloševića obučena od glave do pete u crno, pa je tako nazvala sebe "crnom udovicom".

Jovana se na samom početku osvrnula na elitnu prostituciju:

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jovana Jeremić o elitnoj prostituciji

- To je moja tema, moj stav je vlo jasan. Mnogo je elitne prostitucije u voditeljstvu, ja ne spadam u taj koš. Neću samo da se priča o rijaliti učesnicama nego i o mojim koleginicama - priča Jovana, a onda se osvrnula i na to šta traži od partnera:

- Mora da bude ostvaren u svom poslu kao i ja, to je prvi postulat koji mora da ima, i da ima dušu. To te moćnike klasifikuje kod mene, ja privlačim moćne muškarce, a ja sam se zaljubljivala u slabe. Stvarno su me voleli, i muvaju me, veliki su džentlemni, selekcija je prosta ja nikad nemam ništa sa zauzetim, imam mnogo više oženjenih nego slobodnih - rekla je Jovana.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jovana Jeremić o Tijani Ajfon

Tijana Ajfon je istakla da jedva čeka da igraju zajedno na stolu, a sada se Jovana osvrnula i na nju:

- Ja ne igram na stolu ali možemo da otpevamo pesmu. Ja Tijanu volim zato što je jedan dobar čovek ona nije pokvarena - priča Jovana, a onda se dotakla i Tanje Savić:

- Tanja Savić kod mene ima otvoren poziv, ja je volim kao pevačicu ona je velika zvezda i želim joj sve najbolje u životu. Uvek imam razumevanja za sve ljude, a za nju posebno jer je ona moja miljenica - rekla je Jovana.

Šta je sve Jovana rekla možete pogledati u video klipu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading