ŠOK! Marija Karan opet u zagrljaju bivšeg koji je BRUTALNO PRETUKAO: Prijatelji OČAJNI zbog POMIRENJA poznate glumice SA BALABANOM!

Autor:

Zabava

06.04.2022

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Karan se vratila bivšem koji je pretukao!

ŠOK! Marija Karan opet u zagrljaju bivšeg koji je BRUTALNO PRETUKAO: Prijatelji OČAJNI zbog POMIRENJA poznate glumice SA BALABANOM!

Foto: youtube printscreen

youtube printscreen

Kako se spekuliše Marija Karan se navodno nakon svega vratila svom bivšem partneru Vladanu Balabanu IT stručnjaku koji je pre par meseci nasrnuo na glumicu i udario je u predelu lica. 

Tada je izbio veliki skandal i svi domaći mediji su brujali samo o incidentu u kojem je u pola noći Vladan Balaban udario Mariju Karan u predelu desne strane lica, a kasnije je otkriveno da je glumica takođe imala modrice po butinama i kolenu zbog čega je završila u Urgentnom centru, a o čemu nakon toga nije želela da razgovara više o detaljima.

Republika

Foto: Republika.rs

Marija Karan

 

Nakon svega su očigledno rešili da zaborave na celu nemilu situaciju i vrat se jedno drugom, dok prijatelji glumice nimalo nisu srećni zbog pomirenja. Marija nije želela da zvanično komentariše saznanje da se vratila Vladanu, baš kao što nije davala izjave za medije ni kada se nasilje dogodilo.

Što se tiče IT stručnjaka, on je još u novembru oštro negirao navode da je nasilje s njegove strane ikada počinjeno, a njegov advokat je pre pet meseci samo objasnio da je Balaban morao da brani imovinu koja mu je u tim trenucima bila ugrožena, nazivajući ga uglednim građaninom koji je inače i član Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije. Baš kao što je Marija Karan rešila da zažmuri na pretprljeno nasilje i vrati se svom bogatom izabraniku, čini se da je i Balaban odlučio da jedan auto nije vredan raskida, te su pružili jedno drugom šansu, piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading