Seka posle 40 godina progovorila o sceni iz "Maratonaca": "U jezero sam ušla SA GAĆAMA, a Bora je bio BEZ!" Sablićeva FRAPIRALA, a evo da li se slagala sa pokojnim Todorovićem

Autor:

Zabava

01.04.2022

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Sablić prisetila se anegdota sa snimanja kultnog filma.

Seka posle 40 godina progovorila o sceni iz "Maratonaca": "U jezero sam ušla SA GAĆAMA, a Bora je bio BEZ!" Sablićeva FRAPIRALA, a evo da li se slagala sa pokojnim Todorovićem

Foto: e-stock/Č.VUKOJIČIĆ, printscreen youtube

sekaa

Čuvena glumica Seka Sablić, govorila je o filmu "Maratonci trče počasni krug", koji je snimljen pre četiri decenije i iznela je detalje sa seta koje do sada nismo znali.

- Kada sam pročitala scenario, uloga Kristine mi je došla kao rukavica. Možda ona nije bila toliko u scenariju vidljiva koliko sam joj ja dala moju agresiju - rekla je Seka kroz smeh. Sablićeva je dodala da je bila odlučna kod toga da treba da igra Kristinu.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Seka Sablić glumačka legenda

Seka je kazala da je njen sin plakao tokom snimanja jedne scene.

- „Maratonaca“ se uvek prisetim prema godištu moga sina koji je tada bio baš mali, ja sam ga dovela na snimanje scene kada mene Bogdan Diklić nosi, a već me je udavio. Moj sin je toliko plakao da su morali da prekinu i da ga odvedu daleko od snimanja - priča Sablićeva.

Foto: ST/D. KADIĆ

Seka Sablić na jednom događaju

Ona se dotakla i scene tokom koje se gola kupala u jezeru sa pokojnim kolegom Borom Todorovićem.

- Skakale su žabe oko mene dok sam plivala u jezeru, ali kad gradiš takvog lika uopšte ne pitaš ništa. Pitala sam Šijana kako on to misli da snima, dokle će i šta u kadru da se vidi, a on je nešto bezveze mumlao, snimali su sa druge obale, nije uopšte bilo nikakve golotinje na kraju. Ja sam u jezero ušla samo u gaćama ali me sve to ništa nije zanimalo, kad si pokriven ulogom o tim stvarima uopšte ne razmišljaš. A Bora je bio bez gaća – priznaje Seka za K1 televiziju.

Foto: Youtube.com printscreen

Glumac Bora Todorović

Seka je podvukla da nije istina da ona nije bila u dobrim odnosima sa Borom.

- Ne znam odakle je to izašlo, bili smo u najboljim odnosima, ja sam sa Borom i Gagom bila najbilža. Bili smo prijatelji, sa Borom sam prošla njegove najteže dane i on sa mnom moje kaže glumica, a govori i o tadašnjem honoraru:

- Kažem ja Bori da ću da tražim isti honorar kao i on, a on i Gaga su me zezali, mada nisam im ostala dužna. Tražila sam da vidim Borin ugovor i da potpišem istu cifru, što se i dogodilo, ali me je onda Bora zezao „Al si glupa mami** ti pa ja imam dupli ugovor“. To mi je bio nauk, nisam spavala cele noći i tada sam rekla sebi: "Seko nikada više ne pitaj za tuđi ugovor, samo gledaj svoj, ako ti odgovara radi, ako ne, nemoj da radiš".

Seka je opisala ulogu iz ovog kultnog fima.

- Odigrala bih Kristinu apsolutno isto. Kristina je napaljena provincijalka, tačno sam je odigrala kako treba. Uvek uživam kada pogledam film i gledam kako nema nijednu grešku, ni u glumi, ni u scenariju, režiji, to je neverovatno – zaključila je  Sablićeva za pomenutu televiziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading