PRETUŽNO! Jelena Đokić objavila POTRESNU FOTOGRAFIJU: Glumica DOTUKLA javnost prizorom, SUZE SAME TEKU (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đokić rastužila javnost slikom!

PRETUŽNO! Jelena Đokić objavila POTRESNU FOTOGRAFIJU: Glumica DOTUKLA javnost prizorom, SUZE SAME TEKU (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Instagram printscreen

Poznata glumica koju smo nedavno gledali na malim ekranima u "Crnoj svadbi", Jelena Đokić, a koja je poslednjih dana u epicentru dešavanja zbog razvoda sa suprugom Svetozarom Cvetković,potresla je sve fotografijom koju je podelila.

Naime, na slici su Boris Milivojević, Goran Šušljik, Nebojša Milovanović, Nikola Djuričko i naravno legende koje su nas prerano napustile Nebojša Glogovac i Marinko Madžgalj sa osmehom na licu. 

Zapravo, radi se o predstavi Milene Marković "Šine (Bog nas pogledao)", a u režiji Slobodana Unkovskog, koja se igrala na sceni JDP-a od 2002. godine, dakle, fotografija je nastala pre nekih 20-ak godina, a sam pogled na prerano preminule glumce rastužio je javnost.

Koliko god vremena da prođe uvek će ostati urezani u pamćenje i nikada neće biti zaboravljeni od strane prijatelja i publike koja ih se rado seća, takođe i Jelena koja podseća javnost na njene kolege i prijatelje.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Jelena Đokić, Nebojša Glogovac i Marinko Madžgalj

 

Tekst koji je Jelena napisala pored fotografije je zapravo deo songova iz predstave koji bi svi pevali. "Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading