RADA MANOJLOVIĆ BRUTALNO ISKRENA O VENČANJU SA HARISOM: Konačno progovorila o SVEMU, a ono što je rekla o Kiji Kockar ŠOKIRALO JE MNOGE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović otkrila detalje iz svog privatnog života!

RADA MANOJLOVIĆ BRUTALNO ISKRENA O VENČANJU SA HARISOM: Konačno progovorila o SVEMU, a ono što je rekla o Kiji Kockar ŠOKIRALO JE MNOGE! (VIDEO)

Foto: Republika

Juče je Milan Milošević proslavio 45. rođendan spektakularnom proslavom u jednom elitnom prestoničkom restoranu gde se okupio sav krem estrade.

Poznati voditelj nije žalio para da sve bude na svetskom nivou, a među zvanicama je bila i Rada Manojlović koja se pojavila sa sestrom, koja nam je otkrila detalje iz svog privatnog života, progovorila o prepirci sa Kijom Kockar, kao i kad će konačno stati na ludi kamen sa Harisom Berkovićem.

-To je najbrža estradna svađa, nije trajala ni 24 sata sve je izbrisano- odgovorila je Rada kao iz topa, a na pitanje šta se desilo između Kije i nje, kad je goreo twitter, o elitnoj prostituciji koja sada tema broj jedan u medijima nije htela da komentariše:

- Ne interesuje me ta priča, gledam svoju kući i svoj posao o to savetujem svima,

Republika

Foto: Republika

Rada Manojlović

 

baš me ne interesuje, pa je otkrila kada će nova pesma ugledati svetlost dana

- Ne radi se o parama, pesme nisu kilo jabuka ili paradajza pa izađeš i kupiš, nažalost dok mi sami nismo kantautori, možemo samo da čekamo da nekome dođe inspiracija i to baš za nas, nije do para, sve i da izvadiš 100.000 evra, nema pesama. Ko izdaje danas pesme, ceo život samo mene pitaju kada će pesme, a ne primećuju toliku estradu, ograđujem se od ljudi koji sami sebi rade pesme, a njih ne možeš da uhvatiš ni za početak ni za kraj, pa je dodala:

Republika

Foto: Republika

Rada Manojlović

 

-Imam ja svoju ekipu Miloša Roganovića, Baneta, treba da se držiš proverene ekipe, nečeg što si ti, a večeras ću Milanu pevati rođendaski, svoju (smeh), a onda Manojlovićeva progovorila o vezi sa Berkovićem:

- Odavno ne komentarišem, ništa to, mi se pitamo o unucima, mi smo tu na kraju glavni. Uvek sam srećno začjubljena, a na pitanje kad će svadba uz osmeh je zagonetno rekla da će biti kad bude snimila pesmu ili možda ne, tog dana valjda neću dobiti pitanje kada ću da se udam.

Detaljnije pogledajte u prilogu na početku teksta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading