DEJAN DRAGOJEVIĆ POKAZAO JEZIVU STRANU: Nakon ove MANIPULACIJE mnogi će promeniti MIŠLJENJE O NJEMU, a podrška će NESTATI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.03.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević pokazao svoju mračnu stranu!

DEJAN DRAGOJEVIĆ POKAZAO JEZIVU STRANU: Nakon ove MANIPULACIJE mnogi će promeniti MIŠLJENJE O NJEMU, a podrška će NESTATI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević ručali su zajedno za crnim stolom,  a kako se spekuliše on je jako posesivan, urniše je kontrolisanjem, te joj zamera mnoge stvari, a što je sad izašlo na videlo.

Jedna od navedenih stvari bilo je oblačenje, kao i njegova ograničenja u komunikaciji kada su za crnim stolom... Iako je u emisijama demantovao te navode, priznao je da je ipak to istina, a ova situacija pokazala je kako se ponaša i zgrozila je sve:

 Volela bih da mi je sve ravno do Kosova, da nemam ni jedan problem u životu. Umem ja da zase*em... Najjače mi je kad ja nešto pričam, nešto što ne treba, a ti me bodeš ovako ispod stola kako bih prestala. A ja te ne registrujem - smejala se Aleks.

- Ne mogu da verujem da ne osetiš kada te bodem da ne pričaš gluposti. Sva sreća pa ovde ljudi ne slušaju, ustvari slušaju ali ne čuju - govorio je Dragojević koji je opet pokušao da je kontroliše i manipuliše njoj.

Hajde idi spavaj - rekla je Nikolićeva.

- Neću, sačekaću da jedeš - izjavio je Dejan vidno uznemiren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

31.03.2022 11:32

Ništa strašno.