Loši dani su iza njih? David poslao SRCEPARAJUĆU PORUKU svom bratu: "Prošao si najgore trenutke!" (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.03.2022

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević posvetio je emotivne reči svom bratu.

Loši dani su iza njih? David poslao SRCEPARAJUĆU PORUKU svom bratu: "Prošao si najgore trenutke!" (FOTO)

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

 Nakon što je javno prevaren, i nakon što je potpisao papire za razvod braka od Dalile Dragojević, Dejan Dragojević je dobio punu podršku svojih najbližih sa kojima je do tada bio u lošim odnosima.

Majka Biljana i brat David Dragojević koriste svaku priliku da javno podrže Dejana u pošalju mu snagu kako bi izgurao do kraja ''Zadruge 5'' i ušao u superfinale koje se bliži.

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

David Dragojević Dejanov brat

Milionski auditorijum televizije ''Pink'' se svakodnevno šokira novim dešavanjima i obrtima u najgledanijem rijalitiju, pa se tako pomno prati i glas podrške zadrugara.

David Dragojević se sada oglasio na svom Instagramu i bratu Dejanu poslao emotivnu poruku, koja je raznežila mnoge. Pored slike gde Dejan grli majku i brata, David je  pokazao koliko mu je stalo do brata, uprkos lošim odnosima iz prošlosti.

 

 

- Radujemo se ovom zagrljaju, ne možemo da iščekamo. Prošao si najgore trenutke u svom životu poslednjih meseci, izdržaćeš i ova tri meseca. Nije lako, ali kada izađeš znaš da te čeka život! Realnost koja je lepa i u kojoj ćeš uživati. Uvek smo tu i kada nismo, isto kao i ti za nas. Volimo te i uvek uz tebe - napisao je David na svom Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading