Jelena Tinska ne prestaje da FRAPIRA: "Supa je leš, a mleko je izlučevina od krave!" Glumica priznala šta jede od mesa, njene reči će vas ZAPANJITI

Autor:

Zabava

28.03.2022

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tinska je detaljnije govorila o ishrani, pa frapirala izjavom.

Jelena Tinska ne prestaje da FRAPIRA: "Supa je leš, a mleko je izlučevina od krave!" Glumica priznala šta jede od mesa, njene reči će vas ZAPANJITI

Foto: youtube printscreen

Jelena Tinska

 Jelena Tinska otkrila je da je vegetarijanka, a potom navela šta misli o mesu, jajima i mleku.

Glumica i spisateljica je naglasila da nije vegan i da jede sireve, ali samo ovčje.

Foto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand

Jelena Tinska glumica

Pre svega ja sam vegetarijanac, ali nisam vegan. Zato što jedem sireve, ali ne jedem kravlje, već samo ovčje. To samo zato što se ovce ne ubijaju čim rode jagnje, pa da je stave na mašinu kao kravu od koje uzmu tele. Iz humanih razloga jako patim zbog života tih životinja koje ubijaju - rekla je glumica za Kurir TV.

Dodala je da ljudi nisu mesožderi i da bi priznala nekog za čoveka samo kada bi ubio životinju i pojeo joj srce bez prethodnog kuvanja ili roštiljanja.

- Nismo mesožderi, nemamo kandže ili očnjake i u prirodi bi mogli da ubijemo životinju samo ako bi imali pušku ili nož. Ja bih se složila da vi jedete meso, ako možete da ubijete životinju i nožem izvadite srce i pojedete bez kuvanja, roštilja, soli, bibera i vegete. Mada meso je lepo i ja imam dušu. Kada odem na Sveti Stefan, sednem pod maslinicu ja moram da naručim njegoški pršut jer to nije meso, to je delikates - istakla je Jelena i šokirala:

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Tinska šokira

- Kako sam ja to sebi formulisala. Supa je iskreno leš. Jaja su izdr*otina od petla, a mleko je izlučevina od krave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading