Voditeljka "Paparaco lova" otkrila koje javne ličnosti su TUŽILE ekipu emisije, te priznala: "Sa Aleksandrom Prijović smo bili POTPUNO u ZATEGNUTIM ODNOSIMA!" (VIDEO)

Autor: Vladan Mišić

Zabava

28.03.2022

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka otkrila sve o tužbama koje emisija "Paparaco lov" dobija.

Voditeljka "Paparaco lova" otkrila koje javne ličnosti su TUŽILE ekipu emisije, te priznala: "Sa Aleksandrom Prijović smo bili POTPUNO u ZATEGNUTIM ODNOSIMA!" (VIDEO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Ana Pendić već godinama vodi emisiju “Paparaco lov” na televiziji “Pink”, a sada je otkrila sve detalje o ovom formatu koji gledaoce zabavlja svake srede.

Foto: ATA Images

Ana Pendić TV lice

- To je emisija koja služi za zabavu. Meni jedino nekad bude žao kada pročitam najavu i vidim da je neko od mojih prijatelja završio u emisiji, ali realno na početku emisije piše da je za zabavu i dobro raspoloženje. Mi nemamo nikakvu zlu nameru osim da javne ličnosti prikažemo u pravom svetlu, kakve one zaista jesu - priča Ana i dodaje da nekad upozorava kolege koje će završiti u emisiji.

- Darko Popović naš urednik ne dozvoljava nikakvu sugestiju tog tipa, i jedino što mogu da uradim i često to činim, da upozorim neke svoje prijatelje pa im krišom pošaljem poruku da Darko ne zna: “E bićeš u sledećoj epizodi”. Ne znam šta je jer nažalost nisam u montaži - kaže Ana i dodaje:

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Ana Pendić vodi Paparaco lov

- Nama se često dešava da nas javne ličnosti tuže, ali zakon je u tom smislu vie nego jasan, snimanje i fotografisanje javnih ličnosti na javnom mestu je dozvoljeno. Imali smo neke sudske sporove koji su uvek završeni u našu korist pa naš urednik obično kad dobijemo neku sudsku presudu vodi ekipu u kafanu pa mi smo u fazonu “Tužite nas što više”.

Foto: ST/REPUBLIKA

Aleksandra Prijović pevačica

Voditeljka je spomenula pevačicu Aleksandru Prijović sa kojom ekipa ove emisije nije bila na zelenoj grani, ali se situacija promenila.

- Mi smo sa Aleksandrom Prijović bili potpuno u nekim zategnutim odnosima. Ne snosim odgovornost jer nisam autor licence ni urednik emisije, ali koliko znam bili smo sa Aleksandrom u prilično zategnutim odnosima jedno vreme. S obzirom da je pevala kod Darka na rođendanu, očigledno smo na kraju uspeli da izgladimo odnose - otkrila nam je Ana.

Voditeljka je pričala i o svom suprugu, a šta nam je još rekla, pogledajte u videu sa početka teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading