ŠAMARI, VREĐANJA ali i NEPRIJATNI pogledi: Ovo su svi SKANDALI sa dodele Oskara, niko nije prošao NEZAPAŽENO!

Autor:

Zabava

28.03.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

94. dodela Oskara nije prošla nezapaženo, a osim skandala između Vil Smita i Kris Roka, desile su još neke situacije koje su mnogi propustili.

ŠAMARI, VREĐANJA ali i NEPRIJATNI pogledi: Ovo su svi SKANDALI sa dodele Oskara, niko nije prošao NEZAPAŽENO!

Foto: Tanjug/AP

Sinoćna 94. dodela Oskara će ostati zauvek upamćena kao najskandaloznija dodela obzirom da je Vil Smit lupio šamar Kris Roku.

Spisak dobitnika je dug, a nagradu za najbolji film je odneo film "CODA", dok je Smit odneo nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu, a Džesika Čestejn za najbolju glavnu žensku.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Vil Smit lupa šamar Kris Roku

Pre početka ovog ekstravagantnog događaja, slavni Entoni Hopkins je rešio da odigra jedan ples, koji nas je sve podsetio na Hanibala Lektora.

 

 

Zanimljivo je to što su mnogi gledaoci videli da ovaj uživo događaj zapravo i nije bio toliko uživo.

 

 

- Džesika Čestejn daje intervju, a piše ‘uživo’ na dnu ekrana. Znamo da je u dvorani i da navija za to da ‘The Eyes of Tammy Faye’ osvoji Oskara za šminku i frizuru. Akademija to više nikada ne bi smela da uradi - glasio je komentar na Tviteru.

 

 

Takođe, kamera je usnimila glumicu kada je uputila čudan pogled voditeljki Emi Šumer nakon što joj je rekla "Vratila sam se", a reditelja Ryusukea Hamaguchija je u sred govora prekinula muzika, na šta je on samo rekao "Samo još jedan minut!".

 

 

Najveći skandal je ipak Vilovo šamaranje kada se glumac Kris Rok našalio na račun obrijane glave Džejde Smit, a još jedna šala koja je prošla neslavno jeste na račun glumice Kirsten Dust.

Naime, Ejmi Šumer je prišla glumici i rešila da je pomeri sa svoje stolice govoreći da je ona jedna od onih koji samo popunjavaju stolicu, na šta je njen suprug burno odreagovao, piše Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading