INCIDENT NA DODELI OSKARA POVEZAN SA SKANDALOZNOM AFEROM DŽEJDE PINKET: Polako isplivavaju dokazi GNUSNOG NAPADA na voditelja? Da li je ovo ISTINA? (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.03.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejda je svojevremeno uplovila u aferu sa drugom svog sina, preko koje joj je Vil prešao i pomirio se sa njom!

INCIDENT NA DODELI OSKARA POVEZAN SA SKANDALOZNOM AFEROM DŽEJDE PINKET: Polako isplivavaju dokazi GNUSNOG NAPADA na voditelja? Da li je ovo ISTINA? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Danas je kao bomba odjeknula vest da je na dodeli Oskara čuveni glumac Vil Smit nokautirao voditelja Krisa Roka, koji je šaljivom doskočicom uvredio njegovu suprugu Džejdu koja boluje od alopecije, spekulisalo se i da je namešteno dok nije isplivao snimak gosta iz publike koji je dokazao da je Smit bio vidno besan za vreme bloka reklama.

Mnogi su ovaj incident voditelja koji je "slučajno" iskomentarisao Džejdu, povezali sa pričom koja je kružila pre par godina, da je Pinketova pobornik poligamije te da sa suprugom ima slobodnu vezu u kojoj mogu da menjaju partnere, pa čak i da orgijaju zajedno.

 

 

 Džada Pinket Smit svojevremeno je priznala je da je bila u vezi s 20 godina mlađim reperom Ogstom Alsinom, koji je prijatelj njenog sina.

Uradila je to u svom tok šouu "Red Table Talk" u kojem je ugostila svog supruga Vila Smita. Glumica je otkrila da se sve dogodilo kada je njen brak bio u krizi.

- Mi smo se udaljili (ona i Vil Smit), a s Ogastom sam se ušla u vezu posle toga. Bila sam ranjiva i slomljena - priznala je Džada i dodala da je veza potrajala nekoliko meseci.

Otkrila je da su ona i glumac pokušali sve da se odvoje jedno od drugog, da bi na kraju shvatili da to nije moguće. Kada je prekinula vezu s mladim reperom, pomirila se s Vilom, a s mladićem nije godinama razgovarala. Uprkos krizi, slavni par je ponovo zajedno i tvrde da jedno prema drugom gaje "bezuslovnu ljubav".

- Vratiću ti za ovo - rekao je glumac, na šta mu je supruga odgovorila:

- Mislim da si mi već vratio, zaključili smo tu priču - rekla je ona.

Detaljnije pogledajte u priilogu ispod:

Inače, već se godinama šuška da bračni par Smit ima otvorenu vezu i da su fanovi orgija.

- Džejda i ja pričamo o svemu i nikada se nismo ničim iznenadili. Nikad. Traganje za istinom je jedini način da budemo srećni u ovom životu... Na neki način smo se složili da je autentičnost oslobađanje od okova slave i javnog nadzora. Džejda nikada nije verovala u monogamiju... Imala je članove porodice koji su imali otvorene veze. Dakle, ona je odrasla na način koji je bio veoma različit od načina na koji sam ja odrastao. Dali smo jedni drugima poverenje i slobodu, uz uverenje da svako mora da pronađe svoj put, a brak za nas ne može biti zatvor. I nikome ne predlažem naš put...Dali smo svu slobodu jedno drugom i bezuslovnu podršku, za mene je najviša definicija ljubavi- izjavio je svojevremeno Vil Smit o odnosu sa suprugom što je potkrepilo sumnje o otvorenoj vezi koju propagiraju.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading