NOKAUTIRAO GA U UŽIVO PROGRAMU: Oglasila se POLICIJA nakon saslušanja Krisa Roka, evo da li je podneo KRIVIČNU PRIJAVU protiv Vila Smita! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.03.2022

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da prenos u Americi ide sa zakašnjenjem od nekoliko sekundi, na ABC-u ju su uspeli da ugase zvuk pa njihovi gledaoci nisu mogli čuti Smitove psovke

NOKAUTIRAO GA U UŽIVO PROGRAMU: Oglasila se POLICIJA nakon saslušanja Krisa Roka, evo da li je podneo KRIVIČNU PRIJAVU protiv Vila Smita! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Policijska uprava Los Anđelesa potvrdila je da je Kris Rok "odbio da podnese prijavu" nakon svađe sa Vilom Smitom na 94. dodeli Oskara, potvrdio je Variety.

Smit je izašao na pozornicu tokom dodele najvažnije filmske nagrade i ošamario Roka nakon što se komičar našalio na račun Džejdi Pinket Smit.

- Istražni subjekti LAPD-a svesni su incidenta između dve osobe tokom programa dodele Oskara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je oštećena odbila je podneti policijsku prijavu. Ako oštećena strana želi policijski izveštaj kasnije, LAPD će biti na raspolaganju da dovrši istražni izveštaj - stoji u saopštenju Policijske uprave Los Angelesa.

Dok je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, Rokk se našalio na račun obrijane glave Pinket Smit usporedivši je s izgledom Demi Mur u filmu "G.I. Jane". Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smith, koji ima alopeciju, kako glumi u filmu "G.I. Jane 2", što je navelo Smita da se popne na pozornicu i udari Roka.

Budući da prenos u Americi ide sa zakašnjenjem od nekoliko sekundi, na ABC-u ju su uspeli da ugase zvuk pa njihovi gledaoci nisu mogli čuti Smitove psovke, ali zato su ih čuli gledaoci u ostatku sveta.

Naravno, odmah nakon incidenta koji je postao viralan krenuli su i komentari na Tviteru. Gledaocima je posebno zanimljiva bila rekacija Nikol Kidman, koja je sve gledala otvorenih usta.

Smit je nakon incidenta osvojio nagradu za najboljeg glumca za film "Kralj Ričard" i uputio ispriku u svom suznom govoru prihvatanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading